Начало КОМПЛЕКТИ Комплект Smart

Комплект Smart

Цена: 82.00лв.
  • Код:
    32314368326
Бъдете неотразима, бъдете уникална за специален повод! Това нежно бижу се отличава с романтично сияние на кристали в прекрасни пастелни тонове. Комплект Smart е оригинален начин да изненадаш и зарадваш любимата. 

Красотата е това, което си. Бижутата са просто черешката на тортата.

Животът е красива украса от множество цветове. Те са това, което прави живота ни жив и добавя пикантност към него. Цветовете притежават онази магическа сила, която спомага за предизвикване на спомени и емоции и дори ни вдъхновява.

По същия начин цветовете играят значителна роля в бижутерията, тъй като правилният избор на цвят може да подчертае Вашата красота по неотразим начин.

Пастелните цветове на този изискан комплект бижута са по-малко наситени от основните цветове, което ни кара да се чувстваме леки, меки и успокояващи. Създадат усещане за земност и изтънченост.  

Цветовете имат вибрация, подобно на музиката. Преживяването на цвят е обективно и субективно преживяване. Пастелните цветове предизвикват откритост и релакс.

Темата за цветовете и емоционалните състояния, които ни предават, се разглежда в множество книги и изследвания, които подкрепят тези данни. Цветовете влияят на нашето поведение и чувства. И дори повече, всички ние се идентифицираме с някакъв нюанс според определена черта на характера.

Пастелните тонове на комплект Smart напомнят за пролетта. Няма как да не се почувствате щастливи. Това е време на прераждане, обновяване и подмладяване.

Металната част е от  ювелирна сплав с 14К златно покритие.

Дължина на синджирчето на колието 40+5 см.

Големина на обеците 1.8x1.3см

  • Цвят на метала:
    Жълт
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Just 3 полета to fill in
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.