Начало ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ Гривна Шамбала Хематит

Гривна Шамбала Хематит

Цена: 24.00лв.
  • Код:
    4000497799833

Изискана гривна в стил Шамбала. Хематитът увеличава многократно биоенергията на този, който го носи. Поглъща всички отрицателни енергии, насочени към неговият притежател. Известен е и като средство за психична защита.

 Гривната е с универсален размер, с възможност за скъсяване и удължаване. Опакован в луксозна кадифена чантичка с лого и сертификат.

Хематитът е особенно ефективен за заземяване и защита. Хармонизира разума, тялото и духа. Използван по време на сеанси за напускане на тялото, предпазва душата и я приземява обратно в него. Този камък притежава в голям степен енергията ян и уравновесява меридианите, компенсиращи дисбаланса на енергията ин. Той разсейва негативността и предпазва от навлизане на отрицателни енергии в аурата, възстановява мира и хармонията в тялото.

Хематитът е определен като полезен при решаване на правни спорове. На психологическо ниво хематитът дава твърдост. Подкрепя боязливите жени, подобрява самооценката и способностите за оцеляване, усилва волята и отговорността и акцентира върху доверието. Камъкът премахва самоограниченията и помага на експанзивността, полезен е за преодоляване на натрпчиви импулси и пристрастявания. Хематитът насочва вниманието към движещите живота неизпълнени желания. Влияе на постоянния глад, пушенето и всякаква форма на пристрастяване, помага Ви да се примирите с грешките и да ги приемете като натрупан опит, а не като нещастия.

В ментално отношение хематитът стимулира концентрацията и фокусирането. Засилва възможностите на паметта и появата на оригинални идеи, насочва вниманието към основните нужди за оцеляване и помага за уреждане на проблеми от всякакъв характер. Полезен камък за изучаване на математика и технически дисциплини.

На физическо ниво хематитът притежава силна връзка с кръвта. Той възстановява, укрепва и регулира кръвното налягане. Може да извлече топлината от тялото.

Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани