Начало КОЛИЕТА Колие Green Fortune

Колие Green Fortune

Цена: 66.00лв.
  • Код:
    32309144192

Всяка дама има нужда от класическо колие, което лесно да комбинира със своето облекло. Искрящият зелен смарагд символизира вечната пролет и безсмъртието. Наричат смарагда още камък на мъдростта и хладнокръвието. Бижуто е изработено от ювелирна сплав със сребро.

Астрологични ползи от носенето на изумруд

- Бижу със смарагд за творчество:

Според древните астролози, изумруденият камък помага да стане по-креативен и осигурява добро въображение на своя притежател. Също така е от полза да станете по-иновативни за своите носители. Този камък се счита за полезен за художник, писател или представител на медията.

-Смарагда подпомага финансовия растеж:

Той е символ на просперитета. Хората вярват, че за да спечелят печалба и да се докоснат до върха на успеха, трябва да се носи този изумруден скъпоценен камък. Астролозите горещо препоръчват този камък на онези хора, които са в професията на банково дело, споделен маркетинг, туристическа агенция, текстил и др. Емералд също е от полза за професията като „Доктор“ и хората могат да процъфтяват в областта на научните изследвания, ИТ сектора и т.н.

-Накити със Смарагд подпомагат комуникативните и оратовски умения:

Той помага да се повиши силата и качеството на изразяване, която може да доведе до успехи.

-Физическо здраве и смарагд:

Той повлиява благоприятно основните заболявания на корема, бъбреците, сърцето и мозъка. Също така помага за лечение на проблеми, свързани с кожата, дихателни проблеми и проблеми с нервната система. Този камък е полезен и за бременните жени, тъй като се смята, че намалява нивото на стрес при жените и болката при раждането.

-Подарък Смарагд и любовни отношения:

Вярва се, че изумрудът подсилва любовта във връзката и верността между партньорите. Подарен на любимата, той осигурява силна връзка и положителни мисли и подпомага истинската любов.

Дължина на синджирчето 40 см.

 Големина на смарагда на колието 2.00x0.7см

Проверете регистрацията

 

  • Цвят на метала:
    Бял
Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани