Количка

0 артикула

СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ СВАРОВСКИ

Oбеци Сваровски, кристали с които със сигурност ще впечатлите. От ежедневна елегантност до вечерно великолепие. Модели от естествени перли с непреходна красота, които пленяват погледа и придават блясък на Вашия тоалет. Когато избирате подарък за жена, независимо от случая сребърни обеци с кристали Сваровски биха зарадвали всяка дама.  Изберете своето бижу от нашата колелция! 

Подчертайте стила си с нашите дамски Swarovski обеци на специални поводи. Независимо дали искате да са ярки и смели или дискертни и стилни, ние разполагаме с идеалните аксесоари за Вас: 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»

КАКВО СИМВОЛИЗИРАТ Обецо SWAROVSKI? 

През годините сред жените накитите са се утвърдили като символ на женствеността и знак за престиж.

Известно е, че жените носят украшения по своите уши още от древни времена, защото ушната мида е свързана с финансова стабилност и социален статус.

И днес, никой тоалет не е пълен без чифт красиви сребърни обеци Swarovski. Всеки обича накитите, като начин да изрази себе си. Те са един малък, но много важен детайл, който показва характер и личност. Чудесен подарък за любимaта жена!

Този аксесоар се носи, за да подчертае Вашите черти на лицето и красивата Ви коса. Сваровски Обеците са най-атрактивното бижу, тъй като блясъкът на кристалите привличат цялото внимание към лицето Ви.

Различните видове и модели носят различно значение. Това е мълчалив начин да изразите себе си, без да се страхувате, че това ще остане незабелязано. 

Веднага след като някой се доближи до Вас, той ще Ви погледне в лицето. И ще забележи блясъка на кристали Swarovski още с първия поглед.

Бижутата изпращат директно съобщение на подсъзнателно ниво. Те ще изразят Вашата личност и ще оставят послание за света.

Замисляли ли сте се какво символизират перлените обеци?

Те казват, че сте елегантни и имате изискан вкус. Символизират мъдрост и стабилност.

Перлите не се нуждаят от специално полиране, за да останат красиви, затова са синоним на естествената красота и стабилност. Изпраща послание, че никакви възходи и падения не могат да повлияят на личността Ви.

Флоралните сребърни обици отразяват невинността и нежността - основните характеристики на жената

Цветето е красиво, любящо и се нуждае от грижи. Жената също. Въпреки че са отражение на дама, цветята също символизират ново начало. Това означава, че винаги сте готови да вървите напред и да процъфтявате, независимо от нещата, които Ви пречат.

Сребърни Обици с винт, те са най-популярните!

Нежните модели Обици с винт казват, че човекът е уверен и осъзнава себе си. Ако те са големи и привличат вниманието на всички, тогава човекът, който ги носи, обича да бъде в центъра на вниманието.

Висящи обеци Сваровски символизират баланса.

Те разкриват, че не сте по крайностите, а предпочитате хармонията. Носенето на висящи обици се характеризира с движение. Това е свързано с чувственост и енергия.

Защо да подаря нежни обеци Сваровски на любим човек?

Те са един от основните видове бижутата, носени през цялата история на човечеството. Това са орнаментите, които се носят за украса на ушите. Интересен факт е, че според историята: обици са били предимно мъжко украшение. Били са популярни дори в древна Азия Преди 7000 години. Египтяни и асирийци използвали обици , за да бъдат показател; че принадлежат към горната класа. Традиционно се носят като знак за различна култура, за да се идентифицира семейното положение, възрастта и ранга. Основната функция, обаче е да подчертават красотата, тъй като са поставени на очевидно място, близо до лицето.

Тъй като дизайните на обеци със Swarovski кристали и скъпоценни камъни се предлагат в различни форми и дизайн, изборът на подходящия вид зависи от формата на лицето.

Обици за кръгло лице

Жените с кръгли лица могат визуално да удължат лицата си, като изберат дълги висящи, модели с квадратна и овална форма.

Обици за Овално лице

Жените с лица с овална форма могат да носят почти всеки стил обеци. Въпреки това, те могат да създадат особено поразителен външен вид, като носят висящи или с винт.

Обеци за квадратно лице

Жените с квадратни лица трябва да избират големи кръгли модели, като халки или големи капковидни и висящи форми са най-подходящи за тях.

Обеци за лице във формата на ромб

Жените с ромбовидни лица трябва да търсят класически бижута за офис облекло или изискани вечерни висулки.

Обеци за лице тип правоъгълник

При избора на обеци за правоъгълни лица биха били подходящи малки капки или обици тип полилей.

Намерихте ли вече своя специален чифт?

Тъй като обиците са бижутата разположени най-близо до лицето, при Вашият избор от значение са цветът на кожата, формата на лицето и разбира се личните предпочетания на дамата>> Какви сребърни обици да изберем според формата на лицето ?

Ако не сте, разгледайте Сваровски със специална символика- например снежинкалотособеци сърце и Обеци с естествени камъни.

Бъдете сигурни, че ще намерите идеалните за Вас! Доверете се на нашата търговска марка: Crystal.bg