Начало КОЛИЕТА Колие Tender heart

Колие Tender heart

Цена: 52.00лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    32760794485

Когато човек се научи да обича себе си и другите безусловно, той подчинява материалното, намира вътрешен покой и истинско удовлетворение. Изберете това фино червено колие сърце искрящо с блясъка на лабораторно изработен рубин, като специален подарък за любим човек.

"Винаги мъжът има нужда от жена за своя приятел. Той се нуждае от нейната по-ясна визия, по-финото й прозрение, по-меката й мисъл, крилата й душа, нейното чисто и нежно сърце. Винаги жената има нужда от мъж, който да й бъде приятел. Тя се нуждае от енергичността на неговата цел, пламенността на волята му, по-спокойната му преценка, по-смелата му сила на действие, благоговението и предаността му."

Мери К. Еймс

Един от най-търсените дизайни на съвременните бижута е емблематичен дизайн във формата на сърце. Висулка или украшение във формата на сърце символизира любов, приятелство и дълбока привързаност.

Колиета са нещо повече от украса за дамите. Те носят със себе си специални послания, които придават емоционална стойност. Затова жените ги носят освен за да освежат визията си и да изглеждат още по-красиви, но и като напомняне за някого или нещо важно.

Ако търсите подарък за любимата жена, изберете това ослепително Сребърното колие сърце Tender Heart! 

Металната част е от висококачествена бижутерийна сплав със сребро.

Дължина на синджирчето 40 см.

Големина на висулката на колието 2.3x1.0см

 

  • Цвят на метала:
    Бял
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.