Начало ПРЪСТЕНИ Позлатен Сребърен пръстен Пръстен Leaf Pearl с естествена перла

Позлатен Сребърен пръстен Пръстен Leaf Pearl с естествена перла

Цена: 58.00лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    32790921438

Впечатлете с този много красив и деликатен пръстен от листо с перла, изработен от позлатено сребро. Перлата на пръстена е естествена сладководна перла.

Бижутата имат силата да бъдат едното малко нещо, което Ви кара да се чувствате уникални.

Листата символизират природата, защото те са от съществено значение за всички форми на живот на Земята със способността си да използват енергията на слънцето. Ако наблюдавате дърво по време на буря ... ако се съсредоточите върху люлеещите се клони и листа, Вие имате чувството, че то ще се счупи. Но стволът и корените са стабилни. Стволът има нужда от енергията получавана от листата, но и листата не могат да оцелеят без подхранването и стабилността на ствола. Мъж и жена. Черно и бяло. Радост и болка. Слънце и дъжд. Добро и зло. Едното не може да съществува без другото.

Същото като листата, които растат през пролетта. Можете да се адаптирате към промените и да вярвате в себе си. Нека този пръстен Ви напомня в трудни моменти за подкрепата на близките хора и свързаността ни с живата природа. Ако искате да работите върху себе си, тогава този Позлатен Сребърен Пръстен Листо с Перла е за Вас. Листата символизират надеждата, обновлението, растежа, а перлата се свързва с мъдрост, търпение и мир, но придобити чрез опит. 

Древните Гръци вярват, че перлите са сълзите на Боговете. Има поверие, че ако жена носи перли на сватбата си, ще я предпази от сълзи и разочарования.

Може би познавате някой, който заслужава много специален подарък - подарък, който символизира как мислите и чувствате за тях.

Или може би ВИЕ ще се радвате да носите символ от Природата, който празнува промяна, постижение, вяра или мечта ... и подаръкът трябва да бъде за вас.

Диаметър на перлата на пръстена 7мм

Това е хипоалергенен (без никел) регулируем ръчно изработен позлатен сребърен пръстен, подходящ за пръстени с размер 6.5–8.5.

 

Този пръстен е идеален за носене с ежедневните си тоалети или като подарък за любимите Ви хора.

  • Цвят на метала:
    Бял
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.