Начало СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ СВАРОВСКИ Обеци Lotus Flower - розов авантюрин

Обеци Lotus Flower - розов авантюрин

Цена: 74.00лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    32792920381_1

Лотосът e символ на чистотата, откровение, състрадание и просветление.

Растението лотос пониква от кални води. И все пак, когато се появи, водите над него го прочистват. След това венчелистчетата му се отварят и растението лотос цъфти в изящно цвете, което цъфти над повърхността на водата.

Ето защо значението на лотос символизира яснотата на мисълта и целта. Когато вашите занимания са чистосърдечни - вашето минало, откъде идвате, и вашите трудности са несравними с чистотата на вашите намерения.

Въпреки че лотосът става по-уязвим, когато отвори листенцата си, той е в състояние да абсорбира повече слънчева светлина. И така, лотосовото цвете ни показва, че позволявайки си да бъдем уязвими и да бъдем отворени за другите - подхождайки към тях с емпатия, вместо с преценка - е от полза както за тях, така и за нас самите.

Значението на цветето лотос също е знак за достигане на крайното състояние на осъзнаване, което е просветлението. Това състояние често се изобразява като отворен лотосов цвят.

Розов AвaнтюpинНосител на просперитета, авантюринът с този цвят засилва интуицията да преоткриваме заобикалящите ни възможности

Идеален подарък за смели и независими дами, които се опитват да намерят своето призвание, или за тези, които започват да изграждат кариерата си. 

На всички останали лотосът ще даде подновяване на жизнеността и ще ги насочи по пътя към висшата хармония.

Металната част е от висококачествена бижутерийна сплав със сребро.

Големина на колието 3.00х1.99см

Проверете регистрацията

  • Цвят на метала:
    Бял
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Just 3 полета to fill in
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.