Количка

0 артикула

Обеци Free to Bee с винт

Цена: 56.00лв.
  • Код:
    32956269907

Дали ще ги носите или изберете за подаръкнажена, тези сребърни обеци пчела символизират перфектните чувства, които да подхранвате в себе си и да давате.

Пчелата се свързва с общността, приятелството и безкористността, както и яркостта, радостта, красотата и празнуването. Пчелите, като феите, често се считат за пазители на естествения свят, вечно свързан с любов, магия и романтика.

Но те и жилят?! Ако погледнем положителния апект на този факт, ще открием безкористна лоялност и отдаденост на кошера (семейството).

Ужилването може да се тълкува и като кратка, остра проверка на реалността, от която понякога всички се нуждаем, за да ни върне в правия път и към смисъла на нашето съществуване. Напомняне, че не сме сами и че семейството и приятелите ни се нуждаят от нас толкова, колкото и ние от тях.

През тези предизвикателни времена на Covid-19 подаряването на бижу със специално значение като символ на надежда и сила може да бъде неповторим подарък за приятел или любим човек. И какво може да бъде по-символично от скромната пчела, символ на общност, любов и надежда.

Те напомнят за златните възможности, които всеки ден ни изпраща животът и за скритата силат на любовта, с която можем да постигнем немислимото. Амулет, който символизира творческите способности, силата да постигаме мечтите си и сладостта, с която това обогатява живота ни. И нека не забравяме, че любовта, която раздаваме, е единствената любов, която запазваме.

Металната част е от висококачествена бижутерийна сплав /не съдържа никел/ сребро.

Големина на обеците 1.2x1.0x9.0см

Проверете регистрацията

  • Цвят на метала:
    Бял
Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани