Начало ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ Гривна от естествен матиран оникс

Гривна от естествен матиран оникс

Цена: 24.00лв.
  • Код:
    32695552694

Ониксът е се свързва с повишаване на самочувствието, самоусъвършенстване и постигане на хармония. Подходящ е за бизнесмени и хора с много отговорности, тъй като ги прави инициативни и амбициозни. Носи на притежятеля си благоразумие и целеустременост.  Ониксът е и камък закрилник, неутрализира отрицателната енергия.

Оникс насърчава енергичността, устойчивостта и издръжливостта. Придава самочувствие, като ви помага да бъдете спокойни в обкръжението си. Оникс прогонва скръбта, засилва самоконтрола и стимулира силата на мъдрото вземане на решения. Той насърчава щастието и късмета.

Акцентът на гривната е елемент със знака ОМ инкрустирани с черни кристали. Ом е символ на безкрайността на духа, на Свещенното в света и в човека. Ознаменува победа над Хаоса. Помага да се установи връзка със нашата дълбочинна същност.

В индуизма Ом е един от най-важните духовни символи. Отнася се за Атман (душа, себе си отвътре) и Брахман (крайна реалност, цялост на Вселената, истина, божествен, върховен дух, космически принципи, знание).

В смисъла на Ом символ . „ Ом “, „ Ом “ или „Аум“ е свещен звук, който е известен като звук на Вселената. Ом е всеобхватен, същността на крайната реалност и обединява всичко във Вселената.

Когато се каже на глас, Ом (или Аум ) всъщност звучи като дума от три звука. А представлява творението, У е проява, а M е разрушение. По същество е всеобхватен - цялата Вселена се обединява в един звук. Представлява обединението на ума, тялото и духа.

Счита се, че вибрациите, които звукът Ом създава, енергизират чакрите в тялото, особено чакрите на третото око и короната, които ни помагат да се свържем с нашето Божествено Аз. Както символът Om, така и песнопението Om често се използват по целия свят днес. Значението на символа Ом е много мощно и може да има значение, защото много хора могат да се свържат с него. Символът е на мира, спокойствието и единството и напомня на хората да забавят и да дишат. По този начин символът е много популярен като форма на бижута.

Гривната е изработена с естествен матиран оникс, големина на топчетата 8мм.

 

Добави в желани
- +
Марка:

Бърза поръчка без регистрация

Just 3 полета to fill in
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.