Начало СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ СВАРОВСКИ

СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ СВАРОВСКИ

Oбеци Сваровски, кристали с които със сигурност ще впечатлите. От ежедневна елегантност до вечерно великолепие. Модели от естествени перли с непреходна красота, които пленяват погледа и придават блясък на Вашия тоалет. Когато избирате подарък за жена, независимо от случая сребърни обеци с кристали Сваровски биха зарадвали всяка дама.  Изберете своето бижу от нашата колелция! 

Подчертайте стила си с нашите дамски Swarovski обеци на специални поводи. Независимо дали искате да са ярки и смели или дискертни и стилни, ние разполагаме с идеалните аксесоари за Вас: 

Филтри
52 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»

      КАКВО СИМВОЛИЗИРАТ Обеци SWAROVSKI? 

      През годините сред жените накитите са се утвърдили като символ на женствеността и знак за престиж.

      Известно е, че жените носят украшения по своите уши още от древни времена, защото ушната мида е свързана с финансова стабилност и социален статус.

      И днес, никой тоалет не е пълен без чифт красиви сребърни обеци Swarovski. Всеки обича накитите, като начин да изрази себе си. Те са един малък, но много важен детайл, който показва характер и личност. Чудесен подарък за любимaта жена!

      Този аксесоар се носи, за да подчертае Вашите черти на лицето и красивата Ви коса. Сваровски Обеците са най-атрактивното бижу, тъй като блясъкът на кристалите привличат цялото внимание към лицето Ви.

      Различните видове и модели носят различно значение. Това е мълчалив начин да изразите себе си, без да се страхувате, че това ще остане незабелязано. 

      Веднага след като някой се доближи до Вас, той ще Ви погледне в лицето. И ще забележи блясъка на кристали Swarovski още с първия поглед.

      Бижутата изпращат директно съобщение на подсъзнателно ниво. Те ще изразят Вашата личност и ще оставят послание за света.

      Замисляли ли сте се какво символизират перлените обеци?

      Те казват, че сте елегантни и имате изискан вкус. Символизират мъдрост и стабилност.

      Перлите не се нуждаят от специално полиране, за да останат красиви, затова са синоним на естествената красота и стабилност. Изпраща послание, че никакви възходи и падения не могат да повлияят на личността Ви.

      Флоралните сребърни обици отразяват невинността и нежността - основните характеристики на жената

      Цветето е красиво, любящо и се нуждае от грижи. Жената също. Въпреки че са отражение на дама, цветята също символизират ново начало. Това означава, че винаги сте готови да вървите напред и да процъфтявате, независимо от нещата, които Ви пречат.

      Сребърни Обици с винт, те са най-популярните!

      Нежните модели с винт казват, че човекът е уверен и осъзнава себе си. Ако те са големи и привличат вниманието на всички, тогава човекът, който ги носи, обича да бъде в центъра на вниманието.

      Висящи обеци Сваровски символизират баланса.

      Те разкриват, че не сте по крайностите, а предпочитате хармонията. Носенето на висящи обици се характеризира с движение. Това е свързано с чувственост и енергия.

      Обеци по ухото

      Те са най-новите тенденции. Вместо да висят надолу, те следват извивката на ухото на потребителя нагоре. За да постигнат тази възвишена цел, алпинистите и пълзящите разполагат със здрава опора в задната част, за да ги държат на място, докато се издигат по външния ръб на ухото. Много от тях разполагат с поредица от скъпоценни камъни, кристали Сваровкси, които започват големи отдолу и стават по-малки, когато достигнат върха на ухото.

      Защо да подаря нежни обеци Сваровски на любим човек?

      Те са един от основните видове бижутата, носени през цялата история на човечеството. Това са орнаментите, които се носят за украса на ушите. Интересен факт е, че според историята са били предимно мъжко украшение. Били са популярни дори в древна Азия Преди 7000 години. Египтяни и асирийци използвали обици , за да бъдат показател; че принадлежат към горната класа. Традиционно се носят като знак за различна култура, за да се идентифицира семейното положение, възрастта и ранга. Основната функция, обаче е да подчертават красотата, тъй като са поставени на очевидно място, близо до лицето.

      Тъй като дизайните на обеци със Swarovski кристали и скъпоценни камъни се предлагат в различни форми и дизайн, изборът на подходящия вид зависи от формата на лицето.

      Те са основен аксесоар. Добре подбрани, те ще подчертаят красотата на дамата и ще допълни перфектно всяко облекло. Намирането на чифт обеци, които ще изглеждат хармонично със стила, визията и случая е по-трудно, отколкото може да изглежда на пръв поглед. Изисква внимателно обмисляне на всичко - от прическата до начина на живот. Прочетете тази статия, за да разберете какво да обмислите, преди да се отправите онлайн, за да започнете да пазарувате.

       

      Обици за Овално лице

      Лицата с овална форма приличат донякъде на яйце. Повечето жени с тази форма на лицето имат чела със същата ширина като скулите и лица, които се стесняват от бузите до брадичката. Овалните лица изглеждат страхотно с почти всеки стил на обици, но някои все пак работят по-добре от други. Опитайте да привлечете вниманието към перфектните скули с класически обици с винт или обици с триъгълна висулка.

      Сребърни Обеци за Кръгло лице

      Кръглите лица са широки по скулите и тесни по челото и челюстта. Жените с кръгли лица могат да ги удължат, като носят дълги, геометрични висящи обици или капковидни модели. Опитайте се да се придържате към прости, елегантни дизайни, вместо към много детайлни, масивни обеци.

      Сваровски Обеци за квадратно лице

      Квадратните лица не се стесняват толкова от скулите до линията на челюстта или челото. Обици по ухото и Обеци халки са чудесни за квадратното лице да изглежда по-малко ъгловато. За по-фин външен вид жените с квадратно лице могат да опитат и кръгли обеци с винт.

      Най-добрите стилове за сърцевидни лица

      Лицата с форма на сърце имат широки чела и бузи, които се стесняват до женските брадички. Целта при избора на обеци за лице с форма на сърце е да се балансира формата и да се привлече вниманието към три ключови области: скулите, линията на челюстта и очите. Отидете на дълги, извити обици тип капка или висящи, за да постигнете тази цел.

      Най-добрите модели обици за сърцевидни лица

      Лицата с форма на сърце имат широки чела и бузи, които се стесняват до женските брадички. Целта при избора на обеци за лице с форма на сърце е да се балансира формата и да се привлече вниманието към три ключови области: скулите, линията на челюстта и очите. Изберете дълги, извити обици тип капка или висящи, за да постигнете тази цел.

      Най-добрите стилове за тесни лица

      Дългите, тънки лица могат да бъдат по-ъгловати или по-заоблени, но така или иначе целта е една и съща. Жените с този тип лице ще искат да намерят обеци, които правят лицата им да изглеждат по-широки. Най-добрите опции включват обеци халки, къси висящи обеци и обеци по ухото.

      Видове захващане за ухото

      Всеки чифт обеци има закопчалка или захващане, за да ги държи на място през деня или нощта. Изборът на правилните е по-скоро практичен, отколкото естетически проблем, но е също толкова важен.

      1. Обеци с английско закопчаване: Те са най-често срещаният тип закопчалка. Те се използват, за да държат на място по-сложни стилове обеци. Стълбът преминава през ушната мида и се задържа на място чрез двойно закрепена закопчалка, която минава през гърба.
      2. Обеци с винтове Те минават през ушите и имат малки гънки, резбовани като нормален винт. Вместо да се появят на място, гърбовете трябва да се завинтват, което прави поставянето и изключването на тези видове обеци малко по-голямо предизвикателство. 
      3. Обеци с лостче: Те са със закопчалки, които се сдвояват с извити обеци. Те разполагат с пружинно натоварени панти, които се прибират лесно на място, след като стълбът е през ухото. Те са сигурни, лесни за използване и предлагат малко повече място за дишане на чувствителната кожа.
      4. Обеци на кука : Обеците на кука изглеждат точно като съименника си. Те имат нежен извит край, който преминава през дупката и кръгъл пръстен отпред за окачване на декоративната част. Повечето обеци на куки имат и допълнителни закопчалки отзад или пластмасови капачки, които ги държат на място.

      Намерихте ли вече своя специален чифт?

      Тъй като обиците са бижутата разположени най-близо до лицето, при Вашият избор от значение са цветът на кожата, формата на лицето и разбира се личните предпочетания на дамата>> Какви сребърни обици да изберем според формата на лицето ?

      Кожата и косата на всяка жена отговарят на определен сезон. Повечето модата вече са наясно дали са пролет, лято, падане или зима, защото разбирането на тона на кожата е първата стъпка към избора на цветови палитри за дрехи. Също толкова важно е да изберете правилните метали и скъпоценни камъни.

      Най-добрите обеци за зимен тип дама:

      Зимите имат светла кожа и тъмна коса. Те са склонни да изглеждат най-добре в сребърни и калаени обеци, поставени с богато оцветени скъпоценни камъни. Опитайте се да избягвате земните тонове.

      Най-добрите обеци за пролетен тип:

      Спрингс имат по-топли тонове на кожата, придружени от по-светла коса. Златото, медта и бялото злато са добри метали за жени с пролетни тонове на кожата. Бледите, ясни или ярко оцветени скъпоценни камъни са подходящи.

      Най-добрите обеци за летен тип:

      Жените с леки, студени тонове както за кожата, така и за косата са лета. Изборът на метали като сребро, които няма да победят това бледо оцветяване и да се избегнат ярки скъпоценни камъни.

      Най-добрите обици за есенен тип:

      Есенният тип дами имат топли тонове на кожата и по-тъмна коса. Повечето хора, които попадат в тази категория е най-добре да избират богати цветове и златните модели.

      Жените, които искат да намерят перфектните накити, сега трябва да бъдат въоръжени с цялата практическа информация, от която се нуждаят, за да изберат правилния стил, но не се страхувайте да експериментирате. Опитайте различни видове, размери и цветове обеци, за да разберете кое работи най-добре.

      Ако не сте, разгледайте Сваровски със специална символика- например снежинкалотособеци сърце и Обеци с естествени камъни.

      Бъдете сигурни, че ще намерите идеалните за Вас! Доверете се на нашата търговска марка- издаваме сертификат за качество, който Ви дава 2г гаранция и изберете модел от онлайн магазин: Crystal.bg.

      Този сайт използва бисквитки, за да улесни Вашата работа с него.