За нас

Искате да изглеждате изискано без да е нужно да харчите много пари?

Crystal.bg е Вашето решение. На нашият сайт ще откриете приказни бижута - гривни Сваровски, обеци Сваровски, колиета Сваровски, комплекти Сваровски, пръстени Сваровски и бижута с естествени перли, на изключителни цени.

 

  Качеството, което предлагаме е на най-високо ниво! Бижутата ни са произведени с кристали Сваровски и сребро или специална бижутерийна сплав със златно покритие.

 

  Всички наши бижута са подбрани да са елегантни и с дълъг живот. Избираме модели, които са класически и изчистени - бижута, които ще стоят толкова изискано след няколко години, колкото в деня, в който ще ги получите на вратата си.

 

  Пазарувайте лесно и удобно, прегледайте информацията и насоките, които Ви предоставяме. Ако възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас .

 

Искате да подарите наше бижуПодарък за жена , който ще впечатли всяка дама!

  Всеки наш артикул получавате в красива подаръчна кутия и торбичка, придружени от сертификат с 2г. гаранция без да Ви струва нищо.

 

Трябва Ви друга причина за да пазарувате от Crystal.bg?

  Поръчки се изпълняват в срок от 3 работни дни.

  Нашата опция за наложен платеж Ви дава възможност лично да се уверите в качеството на нашите продукти.

  След като направите своя избор може да закупите само с няколко кликвания на мишката.

 

Побързайте! Сделките, които Ви предлагаме се изчерпват!

 

Цените на  артикулите са крайни, не е включена цената на доставката!

 

За да запазите блясъка на кристалите и златното покритие на металните елементи Ви прeпоръчваме да спазвате следните съвети:

1. Избягвайте да мокрите бижутата или да се къпете с тях

2. Пазете ги от солената морска вода и хлорираната вода в басеините

3. Съхранявайте ги в оригиналните им кутийки, в които сте ги получили и не ги смесвайте с други ваши бижута, за да не се надраскат

4. Не правете опит за почистване с абразивни материали, бижутата се излъскват само с мека кърпа до възстановяване на блясъка им

5. Замърсени позлатени бижута могат да се почисват и с бебешки мокри кърпички с  неутрално pH-увиват се за 3-4 минути в такава кърпичка и след това се излъскват с нея, накрая се подсушават.