Количка

0 артикула
Начало КОЛИЕТА 142 продукт(и)

КОЛИЕТА

Нищо не може да свърже един outfit така добре, както колие Сваровски. Ние в crystal.bg ще Ви предложим голямо разнообразие - бижута за Вашето ежедневие, за специални поводи и сватби. Когато избирате подарък за жена, независимо от случая едно колие с кристали Сваровски би било чудесна изненада. Понякога се чудим с какво да изненадаме една млада дама, разгледайте и нашите предложения онлайн или бижута с перли. 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»

Колиета със специално значение, които са страхотни идеи за подарък на жена

От широкия асортимент от бижута Swarovski, тези със специално значение е онази идея за подарък, с които просто не можете да сгрешите. Те добавят намек за изисканост към привлекателността на жената и подобряват цялостния й външен вид. Избирането на колие Сваровски, което резонира с нейната личност е най-прекрасния подарък за любим човек.

Без съмнение жестът ще я накара да се почувства специална. Когато тя сияе и се хвали гордо с подаръка пред света, и Вие ще се почувствате доста специално. Виждате как един прост акт на подбиране на перфектния подарък за нея може да подсили силата на Вашата връзка или приятелство.

За да Ви помогнем да се ориентирате в процеса на избор на този перфектен подарък, ето нашата подбрана селекция от модели със специално значение за тази специална жена във Вашия живот:

Колиета с дърво на живота

Семпъл, но елегантен дизайн. Дървото на живота има различни значения в различните култури. На него се гледа като на символ на безсмъртието и талисман за късмет. Дървото на живота също се разглежда от мнозина като източник на вдъхновение и надежда, които помага да преминете през трудностите. Ако искате подаръкът Ви да показва колко много Ви е грижа за благополучието на Вашите любими хора, това са колиетата със специално значение, които да изберете.

Колиета Сърца

Повечето от нас не казват достатъчно на специалните хора в живота ни, колко много означават за нас. Това трябва да се промени. Няма как да казвате „Обичам те“ на някого твърде много пъти. Добре е да го правите при всяка възможност, която имате.

Какъв по-добър начин от божи сърце, което символизира това. Тези колиета Сваровски са чудесна идея за подарък, ако сте човек, който има проблеми с изразяването на чувствата си. Това е класиката, която почти всяка жена би искала да се сложи на врата си, особено ако идва като подарък от партньораи. Защото тогава става много по-ценно. А символиката им не се нуждае и от много декодиране... Всеки знае, че колиета сърца символизират любов, обич и обожание. Когато две сърца се преплитат, това придобива съвсем различно значение. Това е подарък изразяващ Вашата любов и непоколебима обвързаност към специален човек.

Колиета безкрайност

Това е едно от най-добрите модели със специално значение, което можете да изберете, за да засилите ангажимента си към нея и изразите безусловната любов във Вашата връзка.

Колиета котва

Колие Сваровски котва символизират сила, сигурност, стабилност. Това е начинът ви да й кажете, че тя е котвата, която държи живота Ви стабилен през бурните периоди. Освен това изглежда шикозно и се съчетава с всякаква визия.

Колиета с ангел или ангелски крила

Ангелите са символ на закрила, щастие, доброта и надежда. И така, бижу с ангелски крила може да бъде предвестник на надеждата и щастието във връзката Ви. Освен това предлага на любимата Ви обещанието за хармония, привързаност и защита. Тези колиета Сваровски не са просто бижута, те са вашето обещание винаги да я цените, да я защитавате и да се грижите за нея.

Колиета от естествеи камъни

Ако вашата любима вярва в силата на астрологията, накитите от естетсвени камъни са специален подарък. Считани за талисмани за късмет, те са символи за здраве и късмет - две неща, които всеки обичащ човек би пожелал за своята любима.

Направете малко проучване и намерете нейния рожден камък. Например, ако тя се роди през февруари, нейният рожден камък ще бъде аметист, който изобразява сила и смелост. И ако тя се роди през декември, трябва да потърсите тюркоазени колиета, които символизират късмета и приятелството. 

Намирането на специален подарък за жена или любимата не е лесно. Това е много повече от просто бързане към магазина в последния момент и вземане на нещо със солидна цена. Подаръкът трябва да отразява Вашата любов и обожание към нея и тези колиета с естествени камъни правят точно това.