Интересно

 

Ръководство за Бижута за подарък за жена

Търсите бижу за подарък за жнаНе търсете повече. Независимо дали става въпрос за юбилей, рожден ден, имен ден, празник или просто защото е важно да я изненадате с подарък, който казва: „Обичам те“. нищо не е толкова зашеметяващо и сантиментално като подарък, който ще искри през следващите години. С бижу от CRYSTAL.BG  можете да й дадете подаръка, който заслужава, без да надхвърляте бюджета си.

Можете да избирате от асортимент от популярни модели- колиета, комплекти, обеци, гривни, пръстени, перли или бижута с естествени камъни- за да намерите идеалното украшение за специалния повод. 

ВИДОВЕ БИЖУТА ЗА ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА

Има много специални случаи, в които бижутата могат да бъдат чудесен подарък. От годишнини до рождени дни, няма как да сбъркате с искрящите бижута Сваровски. Докато традиционните диамантени или златни бижута могат да бъдат скъпи, а евтините бижута обикновено се доставят без гаранция, бижутата Сваровски  се предлага с гаранция 2 години. Това означава, че можете да подарите на жена си зашеметяващите бижута, които тя иска, без да харчите цяло състояние. Можете също така да сте уверени, че е с отлично качество и ще ги носи години. Има много различни видове бижута Сваровски. Бижутата с естествени камъни могат да бъдат съобразени с така наречения рожден камък. Те са персонализиран подарък за любимата жена. Това показва колко много ви е грижа и че сте вложили много време и усилия в избора на идеалното бижу за нея. Ако търсите подаръци за бижута за определен празник, научете най-добрите подаръци за най-популярните поводи.

ПОДАРЪЦИ БИЖУТА ЗА ГОДИШНИНА

Годишнината е важен етап в отношенията. Винаги трябва да бъде отпразнувана с радост и даването на подарък, който показва колко много се грижите за своята любима, е отлично допълнение към такъв специален ден. Въпреки че има голямо разнообразие от стилове, от които можете да избирате, може да помислите за тези най-добри избори за подаръци от нашите промоции.


ПОДАРЪЦИ ЗА БИЖУТА ЗА РОЖДЕН ДЕН

Ако търсите идеалния подарък бижу за рожден ден на жена, не търсете повече. Тук сме, за да направим изживяването при пазаруване бързо и лесно. Всеки рожден ден е специален и трябва да бъде изпълнен със семейство, приятели и разбира се, подаръци! А какво по-специално от подарък зашеметяващи бижута? Ето няколко идеи за най-добрите бижута, които да й подарите тази година.

Перлени бижута: Жената във вашия живот е уникална и специална по свой собствен начин, поради което и нейното настояще трябва да бъде. Перлените бижута са завладяващи и могат да бъдат ежедневен накит. От бизнес събития до специални тържества, те са подходящи за всеки повод. 

Бижута с естествени камъни според месеца на раждане: Популярните подаръци за рожден ден също включват бижута, които представят рождения камък на любимата жена. Всеки месец на раждане съответства на различен камък. Бижутата с рожден камък са не само красиви, но и много персонализиран подарък, който със сигурност ще я накара да засияе от щастие. За да сте сигурни, че поръчвате правилния камък, ето списък със съответните камъни според месеца на раждане.

Януари - гранат
Докато гранатът се предлага в много различни цветове, най-често се среща в тъмночервения оттенък, на който е кръстен. Терминът гранат произлиза от думата нар, тъй като наподобява цвета на семената.

Февруари - Аметист
Аметистът е част от семейството на кварците и е светло лилав. Казва се, че подобрява вашето усещане за сила и чувство за благополучие.

Март - Топаз
Светлосиният цвят на топаза представлява единство. Топазът е камък на благородството, любовта, страстта и целеустремеността. Поради огнената су енергия, се свързва с високо самочувствие и късмет.

Април - Сапфир

Сапфирът е камък на мъдростта, надеждата и вярата.

Май - Смарагд

Смарагдът укрепва връзките с духовната ни същност. Той представлява безусловно състрадание, любов и приемане. 

Юни - Перли
Перли често се възприемат като изисканост и деликатен чар. Казват, че внасят яснота в ума и придават стил във външния вид.

Юли - Рубин
Наситено червеният оттенък на рубините е завладяващ. Твърди се, че те представляват хармония, въпреки че са били носени като символ на сила в древността.

Август - Перидот
Перидот е светло зелен и изглежда много по-различно от изумруда. Може да се намери в метеорити и остров в Червено море и символизира чистотата.

Септември - Сапфир
Сапфир се предлага в различни цветове, но най-често е наситено син оттенък. Той е кръстен на лотосовото цвете и представлява лоялност.

Октомври - Опал
Opal може да бъде набор от цветове в дъгата. Той представлява надежда и е очарователен камък за ежедневна украса.

Ноември - Цитрин
Известен със своя ярък, златист оттенък, цитринът е известен с това, че причинява просветление и повишено съзнание.

Декември - Тюркоаз   и Циркон
Тюркоазът често е син или зелен на цвят. Смята се, че тюркоазът придава мир на онзи, който го носи.

Смята, че цирконът има способността да повишава самочувствието и да помага на носителя да обича себе си, 
както и другите, тъй като отваря сърцето и носи състрадание