Как да носим гривни?

Гривните са едни от най-предпочитаните модни аксесоари. Все още има много хора, които не са сигурни как да ги носят правилно. Ако искате да научите повече, прочетете това лесно ръководство и научете всички предимства и недостатъци на подчертаване на визията с гривни.

Обърнете внимание на дължината на ръкава

Един от най-често срещаните въпроси, които жените искат да знаят за гривните, е „мога ли да нося гривни с дълъг ръкав?“ Носенето на широка гривна върху дълъг, втален ръкав може от време на време да работи, но това изисква обмисляне на цялата визия. Най-добре е да се придържате към носенето на ръкави, които завършват над Вашата гривна. Можете да навиете или вдигнете малко дългите си ръкави, за да демонстрира стилна гривна или няколко по-нежни.

Не прекалявайте

Ръка, която е отрупана с подрънкващи гривни обикновено е моден пропуск, освен ако не сте хипи. Комбинирането на няколко гривни стои добре, но експертите съветват общата им широчина да е не повече от няколко сантиметра. Ако се колебаете, сложете по-малко. Една елегантна тенис гривна на ръката или чифт твърди гривни може да бъде по-стилно от сбор от множество гривни, които стигат до лакътя.

Помислете за вашето облекло

Тъй като са толкова практични, много жени просто оставят една и съща гривна с всеки тоалет. Това не винаги е грешно, но означава, че не използвате по най-добрия начин аксесоарите си. Изберете различни и свежи аксесоари за по-небрежни тоалети. Когато се обличате в елегантни стилове като черна рокля или друга официална рокля, по-вечни бижута като тенис гривна са по-подходящи. За бизнес ежедневно работно облекло, елегантни твърди гривни или други минималистични дизайни подчертават добре професионалния вид на облеклото.

Не пренебрегвайте точният размер на гривната за да не губите от своя стил

Разбира се, моделът на гривната е важен, но трябва да помислите и за обиколката на ръката си. Прекалено голямата гривна може да ви пречи и разсейва, като се плъзгате и се измъква от ръката си. Твърде малката гривна може да ви притиска и наранява. За идеално прилепване на гривна със закопчалка, обикновено искате гривна, която е приблизително 2-3см по-дълга от обиколката на китката Ви. 

Избирайте качествени модели

Със своята привличаща вниманието позиция, гривната винаги ще бъде фокусна точка на вашето облекло. Това означава, че китките ви не са подходящо мястото за компромис с евтини и лошо изработени бижута. Хубавото при избора на гривни с по-високо качество е, че те издържат години. Когато намерите модел, който можете да носите с няколко тоалета, струва си да го вземете. Инвестирането в красиви аксесоари може да ви донесе радост и е чудесен подарък за жена.

Не забравяйте да мислите за структурата на китката си, когато избирате гривни

Носенето на гривни не само подчертава тоалета Ви и Ви кара да изглеждате стилно. Те също насочват вниманието към ръцете, така че можете да го използвате, за да привлечете внимание към тялото и движенията си. Основното правило е, че малките и нежни дами изглеждат най-добре в нежни, по-тънки модели, докато тези, които са по-едри могат да заложат на по-големи и по-подчертани дизайни. Дамите с по-дългите ръце могат да носят по-дебели гривни, докато тези с по-къси могат да изглеждат страхотно с по-тънки и по-гъвкави бижута. Разбира се, всичко това е само общо правило за избор на гривни, така че можете да ги коригирате според вашите нужди, ако е необходимо.

Разгледайте нашата колекция от гривни, колиета, обеци, пръстени, бижута с перли и комплекти.