Начало ГРИВНИ СВАРОВСКИ

ГРИВНИ СВАРОВСКИ

С изискания и женствен блясък на кристалите, нашите гривни Сваровски са идеални за всеки ден или специален повод. Изящни и елегантни бижута, които се oтличават с високо качество. Търсите ли елегантен подарък за жена?  Нашата колекция съдържа някои от най-добрите модели, които можете да си представите Зарадвайте любимата с гривна Swarowski за рожден ден, имен ден или Коледа!

Как да носим гривни?

Филтри
26 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Гривните swarovski са основен аксесоар за жените. В много общности жените носят най-красивите гривни като на китките си като символ на красотата. 

    Избираме Гривни Сваровски, защото са Моден аксесоар.

    Те се носят, за да добавят интересен акцент към общата визия. Жените обичат да изглеждат добре, а мъжете го оценяват! Често погледът ни е привлечен от жена, която с изящни движения подчертава искрящата гривна  Сваровски на своята китка. Изберете Сребърни Гривни Сваровски, в комбонация с колиета, обеци, пръстени, защото те са стилни и никога не излизат от мода, като създават атмосфера на класа и елегантност. Можете да си купите красиви гривни, които лесно се съчетават с Вашия стил. От друга страна красивата гривна Сваровски, може да Ви помогне да се откроите на специално събите.

    Избираме Сваровски Гривни, защото са стилен подарък за жена.

    Мислили ли сте за перфектния подарък дни наред? Красивите оригинална гривни Swarovski, могат да отразят нейната личност и стил и ще създадат дълготрайни спомени. Традиционната гривна във формата на сърце датира от древни времена и е символ на любов, мир и хармония. Една стилна гривна дървото на живота ще ви държи насърчени и вдъхновени. Със своите плодоносни клони и корени, това също означава безкрайни възможности и просперитет във вашия живот.  Дървото на живота има различни значения, което включва знания, мъдрост и прозрение в себе си. Това е символ за получаване на фокус в стремежа за намиране на осъзнаване и знание.

    Избираме Гривни Сваровски, защото подчертават социалния статус.

    Много жени искат да изглеждат и да се чувстват специални. Брилянтно изглеждаща гривна Сваровски е чудесна, за да се откроите в тълпата. Блясъкът на кристали  ще накара хората да позеленеят от завист, когато преминете през стаята. Бижутата от векове се използват за привличане на партньори от противоположния пол.  От друга страна бижутата винаги са били използвани като начин да покажете любов и обич към Вашите настоящи и потенциални партньори чрез ухажване, като давате специални подаръци. Подаряванетo на подарък Ви помага да изградите силна връзка с този, на когото давате своя скъпоценен дар. Понякога може да искате да вземете и някое от тези красиви бижута за  себе си. Това усещане за необходимост от носене на бижу е особено силно, когато се срещате с човека, когото харесвате, или отивате на тази специална среща със значими хора или празнична вечер.

    Избираме Сваровски Гривна, защото подчертават нашата идентичност.

    Носят се много гривни, които символизират кои сме.  Всяко бижу, което притежавате, може да съдържа някакво специално значение или символика за Вас или свързано с някой друг. Когато купувате бижута с кристали Сваровски или естествени камъни, Вашето тълкуване е от значение. Ако искате гривна за конкретна цел, тогава само трябва да подберете най-подходящата гривна за целта от нашите бижута в Crystal.bg. 

    Носенето на сребърни гривни е не само символ на красота, но носи безкрайни ползи. Да, сребърните гривни се носят не само за красота, но се твърди, че се носят и за ползи за здравето.

    От незапомнени времена сребърните гривни за жени се считат за символ на красотата и късмета. Задължително е жените в някои общности, независимо дали са млади или стари, да носят гривна.

    Ползи за здравето от сребърни гривни за жени

    Носенето на сребърни гривни подобрява не само визията на човека, но се твърди, че повлиява положително здравето и психическото състояние. Друго често срещано твърдение е, че дамски сребърни гривни се борят с инфекциите. Освен това, те също помагат за предотвратяване на настинка и грип и много видове бактерии и вируси.

    Като метал среброто има значителни ползи за здравето, които се използват в различни култури от векове. Silver има доказан опит като мощен антимикробен агент, който се бори с инфекциите и помага при профилактика на настинка и грип, заздравяване на рани и др. Среброто помага и при вътрешно регулиране на топлината и циркулация.

    Това е така, защото среброто помага за подобряване на еластичността на кръвоносните съдове.  Също така подпомага заздравяването на различни части на тялото, от рани до натъртвания.

    Женски Сребърни гривни Сваровски носят символика

    Повечето момичета (и някои момчета) са влюбени в всякакъв вид бижута, особено ако това бижу е подарък от някой, когото обичат. Специалните поводи са много важни за повечето хора и заслужават символичен подарък.

    Гривните символизират щастливи, обичани дами- дъщери и съпруги. Не случайно в много култури е задължително всяка жена, независимо дали е млада или възрастна, да си сложи сребърна гривна. Различните цветове, които се постигат чрез позлатяване на сребърните гривни ни помагат да съчетаваме класическите сребърни бижута с личните с предпочитания, цвят на кожата или дрехата. Сините кристали Сваровски и сребърни гривни са символ на моминството. Жълтите и червените естествени камъни на  гривни символизират свeтоста на брака и любовта към булките и омъжените жени. Докато кристално чистите сребърни гривни означават просперитет и късмет. Те действат и като талисман за късмет, за да осигурят дългия живот на партньора.

    Сребърните гривни дървото на живота са идеално проектирани да разкрият смисъла на живота. Гривната Дървото на живота отбелязва неразривната връзка между майката и детето и взаимосвързаността на всичко във Вселената.

    Символът Дървото на живота също представлява  връзката със семейството и предците. Дървото на живота има сложна мрежа от клони, която представя как едно семейство расте и се разширява.

    Дървото на живота символизира индивидуалност, тъй като всички дървета са уникални, като клоните им  поникват в различни точки и в различни посоки. То символизира личното израстване на човек в уникално човешко същество, тъй като различните преживявания го оформят в това, което е.

    Гривната е изработена от сребро, което я прави красива за гледане, гарантирано качество и позволява прецизна изработка. Дължината на гривната може да се регулира лесно с помощта на елементи за удължаване или плъзгащ механизъм; по този начин перфектно прилягана всякакъв размер на китката. 

    Очарователната и нежна гривна с топаз събужда приятните спомени от летните следобеди с ясно небесно синьо небе и кристално синьо море. Гривните носят необикновено чувство на радост и оптимизъм. Топазът е символ на любовта и привързаността и се казва, че е помощник на сладостта и настроението.

    Този жизнерадостен син камък е известен като камъкът на яснотата. Значението на Синия топаз ви позволява да насочите вътрешната си мъдрост и да намерите перфектните пътища към успешни възможности. Всеки, който носи този скъпоценен камък, трябва да прегърне автентичното си аз, да се довери на тяхната сила и да се наслади на късмета

    Женски Гривни с топаз да се носят елегантно с дънки и тениска или елегантна рокля. Поради своята универсална красота, сребърните гривни с топаз са прекрасен подарък за жени на всяка възраст. 

    Сребърни гривни за любов със сърце

    Откакто е проектиран за първи път, сребърната гривна със сърце остава най-попопулярния модел и до днес. Гривна She is the one розов кварц е деликатно изработена с прецизно внимание както към формата, така и към функцията. Игривата и силно впечатляваща, тази сребърна гривна представлява обещанието да останете заедно завинаги.

     Розов кварц е кристал на универсална и безусловна любов. Неговата естествена красота го прави любим талисман и фаворит сред кристалите. Значението на розов кварц е силно свързано с неговия розов цвят. Розовото представлява нежност, спокойствие, женственост, състрадание и любов.

    Розовият кварц се използва и като визитна картичка за тези, които жадуват за повече любов в живота си. Това не винаги трябва да бъде под формата на романтична любов, а по-скоро в намирането на дълбоко чувство на състрадание и грижа в този свят - особено ако идва от един от най-важните източници, който може да го донесе- от себе си.

    Позлатена Сребърна Гривна She is the one розов кварц е вечна. Носят я хора на всякаква възраст и статус. Тази бижутерия е изработена от сребро и покритие от розово злато.

    Разгледайте нашата колекция Сваровски Гривни за любов със сърца

    След като се ориентирахте в различните причини, поради които хората носят гривни, трябва да си изберете Вашата!