КАК ДА ПОРЪЧАМ

След като сте избрали желаните от Вас бижута Сваровски натиснете бутона Добави в количката, ще се отвори нов прозорец - Количката, където трябва да посочите количеството, след което изберете бутона Бутон Поръчка.

 

Отваря се нов прозорец. Тук трябва да изберете дали да се регистрирате или да поръчате като гост.

Ако имате регистрация тук е мястото да въведете e-mail и парола.

При регистрация Вие ще имате възможност пъви да научавате за всички промоции и намеления, при добавяне на нови продукти, както и да поръчвате бижута, които не са налични. Регистрираните потрбители могат да проследят история на своите поръчки. Добавили сме опция Списък с желания, където да запишете продукти, които сте харесали. Този списък можете да изпратите на имейлите на приятелите Ви и те ще разберат от какво имате нужда.

При поръчка като гост можете да въведете e-mail (не е задължително) на които ще получавате информация за поръчката.

В случай, че сте забравили някое от полетата програмата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото. 

Полетата за фактура и данни на фирма не са задължителни и се попълват само от клиенти желаещи фактура.

Задължително попълнете четирицифрения код за антиспам защита.

След въвеждане на необходимите данни натисканетe бутон Следваща стъпка за да преминаете към следващия прозорец Метод на плащане.

Метода на плащане, които предлагаме е Наложен платеж (плащане при доставка на стоката). Трябва да изберете вида доставка. Може да избирате между доставка до адрес и доставка до офис на Еконт.  Ако имате специални инструкции за доставката имате възможност да ги запишете след поставяне на отметка в полето Специални инструкции.

 

С натискане на бутон Следваща стъпка преминавате в последния прозорец от модула Поръчка. Тук информацията от цялата поръчка е обобщена. За финализиране на поръчката трябва да сложите отметка в полето Съгласен съм с условията и да изберете бутона Финализирай поръчката.

 

С натискането на последния бутон Ви потвърждавате поръчката, за което ще получите съобщение на e-mail (ако сте регистриран потребител). При всички случаи ние ще Ви се обадим до 24 часа, за да потвърдите заявката си.

 

Всички бижута Сваровски са в красива кутийка и торбичка, придружени от сертификат за качество с 2г. гаранция, които получавате безплатно.

В случай, че сте забравили някое от полетата програмата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото.

Полетата за фактура и данни на фирма не са задължителни и се попълват само от клиенти желаещи фактура.

Ако поръчката Ви е приета ще получите автоматизирано съобщение на вашия имейл. При положение, че не получите имейл или сте сгрешили адреса на пощата си или поръчката Ви е неуспешна и в нашата база данни няма постъпила заявка. В такъва случай Ви препоръчваме да ни пишете на имейла или да ни потърсите на телефона за връзка. Когато направената от Вас поръчка е успешна ние ще Ви се обадим до 24 часа,  за да потвърдите заявката си.

 При поръчка на две и повече бижута заплащате само една куриерска такса.

Поръчките се доставят до всяко селище в страната с куриерска фирма ЕКОНТ.