Количка

0 артикула

Замяна на продукт

 

Условия за рекламации и връщане на продуктите.

 За нас е важно клиентите да останат доволни от направената покупка.

 В случай че полученият от Вас продукт не отговяря на този, който сте поръчали-разминава се по форма, размери, описание или е с неотстраним производствен  дефект Вие можете още веднага да предявите рекламация и да го върнете.

На основание чл.50 от ЗЗП ,физическо лице, което има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, в срок от четиринадесет дена от датата на доставка има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от сключения договор.

 

 Ремонт и поддръжка на бижутата

 Гаранцията на металните елементи е в срок от 2 години/Според българското законодателствo/и изключва случаите на естествено износване на продукта, както и случаите на увреждане свързани неправилна употреба.

 Ремонта е безплатен/и е без срок на ограничение/, клиента поема само транспортните разходи.

 Извършваме ремонт само на бижута закупени от нас!

 За да запазите блясъка на кристалите и златнато покритие на металните елементи Ви прeпоръчваме да спазвате следните съвети:

 1. Избягвайте да мокрите бижутата или да се къпете с тях

 2. Пазете ги от солената морска вода и хлорираната вода в басеините

 3. Съхранявайте ги в оригиналните им кутийки, в които сте ги получили и не ги смесвайте с други ваши бижута, за да не се надраскат

 4. Не правете опит за почистване с абразивни материали, бижутата се излъскват само с мека кърпа до възстановяване на блясъка им

 5. Замърсени позлатени бижута могат да се почисват и с бебешки мокри кърпички с  неутрално pH-увиват се за 3-4 минути в такава кърпичка и след това се излъскват с нея, накрая се подсушават.