Начало ПЕРЛИ

ПЕРЛИ

Дамски бижута с естествени перли- комплекти, пръстени, колиета, гривни, обеци с перли. Какво е една истинска дама без бижута с перли Сваровски?!  Изберете подарък за жена онлайн от нашия онлайн магазин- изискан подарък за рожден ден, имен ден, коледа или осми март! Бижута изработени с естествени речни перли>>

Филтри
17 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

Кой не би се задъхал от радостна изненада при отварянето на подарък, когато намери разкошна перлена огърлица вътре, или може би чифт перлени обеци? И удивителното при перлите е, че те са подходящ подарък за всеки повод и за всяка жена, независимо дали е млада жена, която тепърва започва живота си, или обичана баба, която е видяла всичко.

Но както всеки етап от живота на жената носи нови и различни преживявания, дарът на перлите означава и нещо различно в различните възрасти. В зависимост от това кой е даряващият, какво се случва в живота на жената по това време и на колко години е, значението на перлите може да варира значително в зависимост от човек. Но има една константа - без значение какво, перлите със сигурност ще я зарадват.

Перли за Млади момичета

Кагато е младо момиче, получаването на подарък от перли е като сбъдната мечта. Кое малко момиченце не мечтае да се облече като принцеса и да изглежда красиво? А перлите имат този безспорно вечно приказно излъчване. Тя може да получи сладка перлена огърлица като подарък, да я облече като момиче на цветя на сватба на роднина или може би малка перлена гривна, която да носи на празник с изисканата си нова рокля. Във всеки случай  със сигурност ще се върти и върти и ще се възхищава отново и отново на своите нови перлени бижута в огледалото. Получаването на перли като специален подарък от мама или татко ще ги направи още по-ценни и значими за нея и докато порасне, ще ги цени още повече заради спомените.

Перлени бижута за Млади жени

Може би това е подарък от перли, който да носи на абитуриентския си бал от мама. Или  е подарък от татко за завършване на колеж. Независимо какъв е поводът и кой от родителите й им ги дава, със сигурност ще бъде емоционален момент, когато тя отвори този пакет. Даването на перли на млад възрастен има съвсем различно значение от това за тази млада дама. Това е символ на нейното израстване, знак, че аслужава признание за преминаването на важни етапи. Тя може да носи бижута на важните се събития и да ги пропие с още повече емоции, така че с течение на годините тези вълнуващи дни да се връщат при нея всеки път, когато сложи тези перли.

Перли за Възрастни жени

Като възрастен има толкова много случаи, в които подаръкът от перли може да добави това допълнително докосване. От сватби и нови бебета до рождени дни и годишнини, съпрузите, роднините и приятелите не могат да сгрешат, когато подаряват на жените перли. Поводът, на който са дадени, ще бъде запомнен с умиление завинаги, всеки път, когато една жена извади тези перли, за да им се възхити. И прекрасното при перлите е, че след като тази жена има свои внучки, тя може да им предаде тези скъпоценни перли, за да запази спомените си за друго поколение и да продължи цикъла на даване - и всичко това чрез красотата и магията на перлите.

Защо да подарявате бижута с естествени перли?

Когато подарявате бижута, важно е да вземете предвид вкуса и стила на получателя. За повечето дами прекрасно проектираното бижу, което могат да носят редовно, е отличен избор.

Перлени бижута са идеален подарък, защото:

  1. Те обикновено са с неутрален цвят и отговарят на всички тонове на кожата
  2. Перлите могат да се носят с повечето тоалети, било то ежедневни или официални
  3. Те са ценни и не губят своята стойност
  4. Те ще бъде ценени и носени в продължение на години
  5. Перлените бижута са класически и винаги стилни

Кога да подарите бижута с перли?

Бижутата с перли са идеалният подарък за жена за рожден ден, завършване, специални празници- като 8 март и др., тъй като символизират мъдрост и ново начало.

Някои хора избират подаръци за бижута заради тяхната красота и дизайн, докато други също търсят тяхната символика и значение. 

Какво означават перлите?

Традиционно перлите символизират вечна любов, вярност и мъдрост. Те също така се свързват ново начало. Поради своя типично бял цвят, перлите също символизират чистота, лоялност и невинност, които са черти, свързани с белия цвят.

Перлите също са дошли да символизират защита и сила, както в миналото се е смятало, че носенето на перли предпазва от всяко зло. 

Няма как да сбъркате с нежни перлени обеци, класическо перлено колие или стилен перлен пръстен.