Начало ПРЪСТЕНИ

ПРЪСТЕНИ

Пръстени Сваровски, които сме избрали за Вас излъчват модерна елегантност. Красиво изработени, инкрустирани с блестящи кристали Сваровски, тези бижута Сваровски биха накарали всяка дама да се почувства истински обичана. Подарете Swarovski пръстен сега! Стилен подарък за жена, за рожден ден, имен ден и коледа! 

Всички пръстени сваровски са опаковани в красива подаръчна кутийка и торбичка и са придружени със сертификат за качество с 2г гаранция.

Стилът е в детайлите! 

Филтри
50 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»

      Пръстени Сваровски символизиращи различни етапи във Вашата връзка

      Пръстени се използват като символи на любовта и обвързаността още от Древен Египет, когато сгодените двойки си разменяли изплетени от тръстика. Те вярвали, че кръговете символизират вечността. Безкрайният кръг на всеки пръстен отразява съюз и отвореният център представлява неизследван съвместен живот като двойка. 

      Swarovski пръстени са част и от нашата култура. Пръстени с кристали сваровски са символ на ангажираност и обещания и често се носят цял ​​живот. Изработват се от сребро или бижутерийна сплав с покритие от бяло злато, розово злато и камъни Сваровски.Ето поглед към различните видове за различните етапи в една връзка.

      Swarovski Пръстени с камъни като обещание

       Те се подаряват или обменят между партньорите, когато връзката е сериозна, но не все още на етапа на годежа. Няма традиционни правила или обичаи и могат да бъдат различни цветове, съобразени с индивидуалността на получателя. Времето на размяната и начинът, по който се извършва, наистина зависи от двойката. Не е необходимо падането на едно коляно и често се избират сребърни бижута, важно е посланието.. Същото важи и за дизайна. Това прави пръстени с камъни Сваровски като обещания прекрасни, за да направите спонтанен избор според  Вашия стил или използвате някаква символика.

      Ако Вие или Вашата любима обичате цветовете, потърсете пръстен, осеян с разноцветни камъни! Ако обича да носи повече пръстени с камъни на ръцете си, потърсете нещо семпло, което да допълни пръстените, които носи ежедневно.    

      Годежни пръстени Swarovski

      За разлика от пръстенът като обещание, годежният пръстен е пропит с традиции. В исторически план годежен пръстен представлява официално споразумение за бъдещ брак, което е важно в миналите общества, където годежът на жена включва обединяване на имоти и семейства. 

      В наши дни годежните пръстени са подходящи и за по-либералния тип обвързване и имат по-скоро романтичен оттенък. Този пръстен се дава, когато една двойка е готова за брак или съвместно съжителство и е показател за отдаденост на любовта, а не за финансова печалба! Дамски сребърни пръстени се избират все по-често с тази цел.

      Пръстените винаги трябва да са подходящи за двойката - стилистично и бюджетно, но традиционно годежният пръстен обикновено е по-скоро бижу за избор, което съобщава на света, че сте готови да се ожените или живеете заедно. Повечето хора избират семпли, класически дизайни.

      Сватбени халки

      Сватбени пръстени или сватбени халки са пръстените, които двойките обменят заедно с обетите си на сватбената церемония. Те обикновено са по-малко екстравагантни от годежен пръстен, тъй като са проектирани да се носят всеки ден до края на живота на двойката! Ето защо дизайна на сватбените пръстени е по-практичен - понякога просто обикновена халка от благороден метал, без диаманти или скъпоценни камъни

      Юбилейни или Swarovski бижута за спомен

      След сватба други популярни поводи за размяна на пръстени включват годишнина, раждане на деца, подновяване на обета или някакъв друг важен етап, като покупката на нов дом. За тях пръстените на вечността остават един от най-популярните стилове. 

      Това се четирите основни типа пръстени, които маркират етапите във вашата връзка. От тях годежните и сватбените пръстени се считат за най-важните. Като можете да измислите свои собствени традиции. 

      ПРЪСТЕН И ПРЪСТИ: КАКВО СИМВОЛИЗИРА ВСЕКИ?

      Хиромантия или изучаването на ръцете на хората е завладяващо изкуство. В същото време как хората поставят и подреждат пръстени на пръстите си, дава фини улики за тяхната личност и предпочитания. Пръстените могат да се използват за представяне на семейни принадлежности, културни справки и дори принадлежности. Хората също използват пръстени на определен пръст, за да излъчват определен вид енергия. Например носенето на пръстен на палеца е начин за изразяване на индивидуалност.  

      С други думи, където ние позиционираме нашите пръстени, може да отразява нашите личности. Ето как хиромантия обяснява значението зад всеки пръст: 

      Пръстен на палеца

      Палецът е представен от римския бог Нептун и символизира характера. Пример за това е прав палец, който показва изправен знак, докато сочещ надолу палец може да изпрати отрицателно съобщение. Тъй като Нептун е бил богът на водата, носенето на пръстен на този пръст може да означава промяна или бързо движеща се и преходна личност - което се свързва с творчески хора. Освен това палецът е отделен от останалите пръсти, което може да покаже някаква форма на дистантност.

      Пръстен на показалеца

      Показалецът символизира римския бог Юпитер и хора от висок ранг, като царе и сановници, които биха носели пръстен на този пръст. Той символизира властта, тъй като Юпитер е бил цар на боговете. Хората, които носят пръстен на показалеца си, се гордеят с лидерството си. Хиромантия също така казва, че тези хора са адаптивни в повечето ситуации и могат да поемат отговорността. Пръстен на показалеца показва високо ниво на самочувствие и увереност, заедно с висока доза лидерство. 

      Пръстен на средния пръст

      Сатурн е римският бог, който представлява средния пръст и е свързан с идентичност и баланс. Тъй като Сатурн е бил бащата на Юпитер, средният пръст е свързан с мъдростта, както и с нашите роли и отговорности в живота. Известен е като пръст с най-голяма сила и баланс, като средна точка на ръката. Известно е, че човек, носещ този пръстен, почита ценности и отговорности. Това също така показва сериозен поглед към живота, има силно чувство за морал и може да различи правилното от грешното.   

      Swarovski Пръстен на безименния пръст

      Годежният пръстен е свързан с романтика, поради което носим сватбените халки на този пръст. Бог Аполон, който е известен със своята музика и поезия, е представен през този пръст и отразява чувство за благополучие, както и творчество. Тези, които решат да сложат пръстен на този пръст, умеят да се насладят на пикник в парка, обичат романтични истории и романтични комедии. Има и причина, поради която западната култура насърчава поставянето на пръстен на този пръст - той е единственият, който има артерия, която върви право към сърцето. 

      Пръстен на кутрето

      Той е свързан както с Меркурий, така и с интелигентност.  Въпреки че има връзки между лидерите на мафията и пръстените на кутрето, няма достатъчно доказателства, които да докажат, че са свързани. 

      Носене на нежните пръстени на кутрето също може да се тълкува по различен начин според ръката, на която се носи: 

      • Ако се носи на активната ръка, носителят е известен със страхотни умения за водене на преговори, както и способността да изразява себе си. 
      • Ако се носи на пасивната ръка, носителят се отличава със завиднии умения за слушане и силна интуиция.