Количка

0 артикула
Начало ПРЪСТЕНИ 75 продукт(и)

ПРЪСТЕНИ

Пръстени Сваровски, които сме избрали за Вас излъчват модерна елегантност. Красиво изработени, инкрустирани с блестящи кристали Сваровски, тези бижута Сваровски биха накарали всяка дама да се почувства истински обичана. Подарете пръстен сега! Стилен подарък за жена, за рожден ден, имен ден и коледа! 

Всички пръстени сваровски са опаковани в красива подаръчна кутийка и торбичка и са придружени със сертификат за качество с 2г гаранция.

Стилът е в детайлите! 

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Пръстени Сваровски  символизиращи различни етапи във Вашата връзка

Пръстените са символи на любовта и обвързаността още от Древен Египет, когато сгодените двойки си разменяли изплетени от тръстика. Те вярвали, че кръговете символизират вечността. Безкрайният кръг на пръстена отразява  съюз и отвореният център представлява неизследван съвместен живот като двойка. 

Пръстените са част и от нашата култура. Те са символ на ангажираност и обещания и често се носят цял ​​живот. Ето поглед към различните видове за различните етапи в една връзка.

Пръстени като обещание

 Те се подаряват или обменят между партньорите, когато връзката е сериозна, но не все още на етапа на годежа. Няма традиционни правила или обичаи. Времето на размяната и начинът, по който се извършва, наистина зависи от двойката. Не е необходимо падането на едно коляно. Същото важи и за дизайна. Това прави пръстените като обещания прекрасни, за да направите спонтанен избор според  Вашия стил или използвате някаква символика.

Ако Вие или Вашата любима обичате цветовете, потърсете пръстен, осеян с разноцветни камъни! Ако обича да носи повече пръстени на ръцете си, потърсете нещо семпло, което да допълни пръстените, които носи ежедневно.    

Годежни пръстени

За разлика от пръстенът като обещание, годежният пръстен е пропит с традиции. В исторически план годежен пръстен представлява официално споразумение за бъдещ брак, което е важно в миналите общества, където годежът на жена включва обединяване на имоти и семейства. 

В наши дни годежните пръстени имат по-скоро романтичен оттенък. Този пръстен се дава, когато една двойка е готова за брак и е показател за отдаденост на любовта, а не за финансова печалба! 

Пръстените винаги трябва да са подходящи за двойката - стилистично и бюджетно, но традиционно годежният пръстен обикновено е по-скоро бижу за избор, което съобщава на света, че сте готови да се ожените. Повечето хора избират семпли, класически дизайни.

Сватбени пръстени

Сватбени пръстени или сватбени халки са пръстените, които двойките обменят заедно с обетите си на сватбената церемония. Те обикновено са по-малко екстравагантни от годежен пръстен, тъй като са проектирани да се носят всеки ден до края на живота на двойката! Ето защо дизайна на сватбените пръстени е по-практичен - понякога просто обикновена халка от благороден метал, без диаманти или скъпоценни камъни

Юбилейни и пръстени за спомен

След сватба други популярни поводи за размяна на пръстени включват годишнина, раждане на деца, подновяване на обета или някакъв друг важен етап, като покупката на нов дом. За тях пръстените на вечността остават един от най-популярните стилове. 

Това се четирите основни типа пръстени, които маркират етапите във вашата връзка. От тях годежните и сватбените пръстени се считат за най-важните. Като можете да измислите свои собствени традиции.