ИЗКУСТВОТО НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО - ИЗПОЛЗВАЙТЕ СВОЯТА ЖЕНСТВЕНОСТ

Какво търсят мъжете? Красота? 


Красивите жени с лопата да ги ринеш, но женствените жени са изключителна рядкост.

 

Мъжете и жените са станали твърде сходни, поне по отношение на енергията, която излъчват. Да живееш с равностоен партньор е много ефективно, но точно разликите между мъжа и жената разпалват страстта. Според Андреа Гейнс (Sex&Wellness Coach ), когато двата пола носят еднаква енергия, те са като магнити с еднакъв заряд... Противоположностите се привличат !

 

Ние жените сме толкова целеустремени и натоварени на работното място и вкъщи, че ни е трудно да се отпуснем и да се насладим на своята чувственост, когато е време за романтика.

Нужно е да оставим пространство и на нашата половинка, за да изрази мъжествеността си. Тъй като мъжкия маниер се характеризира със сила, непоколебимост и твърдост,  Вие дами бъдете нежни, деликатни и фини в отнишенията си с любимия.

 

Ето какво ни съветва Андреа Гейнс – използвайте по-малко думи и повече невербална комуникация – усмивки, въздишки, чувствени движения, контакт с очите и докосване.

Звучи ли Ви много манипулативно или подвеждащо? Предлагаме Ви си да опитате тези техники и да се убедите сами в резултата...

 

Ето какво разказва Мари Клийн, автор на книгата "Сексът и предградията": „Миналата  вечер мъжа ми се прибра късно и реших, че е дошъл точния момент да експeриментирам.  Докоснах рамото му , сервирайки нежно вечерята; доближих стола си до неговия;  гледах го в очите; слушах с интерес и тихо отговарях, докосвайки косата си; нежно погалих ръката му... Резултатът беше поразителен, съпругът ми беше, като хипнотизиран...”

 

Светът страда от загуба на женствени духовни качества: доверие, скромност, елегантност, невинност, спокойствие, нежност, търпение и любов. Мъжете от своя страна подсъзнателно търсят женствеността и обичат тя да ги балансира. 

 

Не, не казвам да се върнем към 50-те и да оставим мъжете да доминират. Ние сме силни, забележителни създания. Но трябва да запазим своята чувственост и женственост, като по този начин дадем възможност и на мъжа да бъде истински мъж!