Върни се любов

 

Върни се любов!


 

Усещате, че се отдалечава от Вас. Не изпадайте в паника, а действайте! Ако искате да я спечелите отново трябва да вземете решение веднага или ще Ви завладеят тревожност, депресия, гняв и самота. Получавате много противоречиви съвети от приятели...

 

Бъдете готови да я пуснете на свобода (поне за кратко )

 

Романтика, любов, секс  те винаги са танц. Всичко е движение назад и напред, назад и напред. Когато любовта се отдръпва назад, след това отново назад и ти след нея, това вече не е танц, това е лов. А какво правят хората, когато преследват тяхната обич? Те бягат.

Предполагам, твоята любима е подготвена за преследване и ако съм прав това я кара да се чувства виновна. Колко често вината носи любов и привличане? Не много често. Аз не съм виждала. А Вие?

Ако изобщо нещо ще даде резултат, то това е да я пуснете на свобода. Не стойте вкъщи за да страдате и да се отчайвате, покажете и, че можете да продължите.

Приели са Вашето страдание за даденост. Когато види, без сянка на съмнение, че Вие не преследвате нейната обич на всяка цена, ще се откаже от  тичане и ще вземе своето решение въз основа на това, което иска, а не инстинктивно, като при лов.

Нетърпението е най-големият Ви враг. Вашият страх е, че ако я пуснете ще я загубите. В действителност е по-вероятно да я загубите, ако не го направите.

Задайте си тези трудни въпроси: Трябва ли наистина да обичам този човек, заслужава ли си? Наистина ли? Обичам ли я достатъчно, за да я пусна? Трябва ли да обичам достатъчно, за да мога да продължа, каквото и да реши днес и утре и ден след това? Или в моята любов съм такъв егоист, че мога само да се радвам, ако тя е тук и обслужва моите емоционални потребности, без значение дали в момента иска точно това?

 

 

Потърсете причината за отдръпването и осъзнайте своята грешка.

 

Планирайте романтична лудория

Причината съверменните връзки да са краткотрайни е факторът време. Двойките прекарват все по-малко време заедно.

Поглезете я.  Най-лесният път към сърцето на едно момиче е чрез подаръци. Следващият път, когато любимата изглежда тъжна знаете какво трябва да направите. Накарайте я да почувства, че я познавате добре, като я изненадате с нещо което обича- любим парфюм, бижу, дреха, бельо или шоколадови бонбони. Можете също така да поръчате персонализиран подарък, гравиран с имената или снимка на вас двамата заедно. Жените обичат подаръци, най-вече, защото те знаят, че някой е мислил за тях, когато ги е избирал.

Не се страхувайте да върнете любовта си след всичко, което сте преживели.

Струва си!