Начало ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ

ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ

Бижутата от естествени камъни, носят своята символика. Ще Ви докоснат до природата, дарявайки Ви с положителна енергия и здраве.

Носете вашия камък винаги със себе си - за късмет и добро здраве. Той поема вашата енергия и освобождава свои собствени енергии, обгражадайки Ви със защитно поле.

 

Филтри
19 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

Енергията е навсякъде около нас! Научете за лечебните скъпоценни естествени камъни и техните значения. 

Ето някои от любимите на клиентите лечебни скъпоценни камъни и техните значения.

Защо да изберем енергийни бижута от  естествени камъни?

Енергията не може да бъде създадена или унищожена. Това е законът за запазване на енергията, който е в основата на много науки. Той гласи, че пълната енергия на една затворена система е константа по отношение на времето, т.е. се запазва с времето.

Този прост факт може да бъде пренесен във ВСЕКИ аспект от живота. Естествените камъни се образуват хиляди години и цялата тази енергия трябва да отиде някъде. В продължение на векове хората са вярвали, че някои скали съдържат лечебни енергии.  Независимо дали смятате, че е истина или не, вярвам, че си заслужава вниманието. Така че, ако изборът на подходящите красиви бижута от ествени камъни може да привлече повече положителна енергия, защо поне да не опитаме?

Енергийни бижута с естествени камъни:

Бижута с Аметист

Този красив лилав камък е не само рожденият камък на родените през февруари, но има и някои сили. Това е мощен и защитен камък. Аметистът ви помага да намерите баланс. Намалява стреса, като същевременно увеличава духовното ви съзнание. Също така се казва, че помага за подобряване на комуникацията и създава усещане за вътрешен мир.

Бижута с Розов кварц

Един от любимите ни, защото розов кварц е камъкът на любовта.Достатъчно! Розовият кварц пречиства и отваря сърцето на всички нива, за да насърчи любовта, любовта към себе си, приятелството, дълбокото вътрешно изцеление и усещането за душевен мир. Така че, ако търсите някаква форма любов, приятелство, доброта или разрешаване на сърдечни проблеми, това е вашият камък!

Бижута с Тигрово око

Името на този скъпоценен камък Ви казва точно какво прави. Тигровото око е отличен е за фокус, сила на волята, заземяване, смелост и овластяване. Този красив камък с тигрови райета спомага за повишаване на самочувствието и намаляване на напрежението.

Бижута с Цитрин

Цитринът носи със себе си щастие, топлина и доброта. Той е известен и с привличането на богатство, просперитет и успех. (Всички бихме могли да използваме това!) Този жълт камък е отличен камък за творческия човек във вашия живот, защото подобрява себеизразяването и креативността!

Бижута с Кварц

Кварцът  абсорбира енергията около Вас и след това я усилва. Така че, ако се фокусирате върху положителното, докато носите камъка, той ще излъчва тази положителна енергия.

Бижута с Тюркоаз

Индианците, египтяните и дори древните тибетци са знаели, че тюркоазът е мощен камък. Този синкаво-зелен скъпоценен камък съдържа лечебни сили за цялото ви тяло. Твърди се, че помага за облекчаване на болки, но прави и нещо друго. Това е камъкът за ораторите, внасящ умствена яснота и способността да говорят на тълпите. Тюркоазът носи спокойствие в ума ви, позволявайки ви да говорите свободно.

Бижута с Нефрит

Нефритът е камък за сънища, за който се казва, че носи живи сънища. Той също така поддържа баланса, спокойствието, мъдростта и хармонията. Нефритът привлича късмет и приятелство. В продължение на векове той е смятан за защитен камък, предпазващ носещия го от вреда.

Бижута с Аквамарин

Аквамаринът  напомня за океана и това носи със себе си успокояваща енергия. Казва се, че този камък успокоява, носи хармония, мир, помага в медитацията и увеличава интуицията.

Всичко на този свят има енергия и сила. Използвайте тези красиви естествени камъни, за да внесете малко позитивност във Вашия живот.  Това не са единствените естествени камъни, които имат лечебни свойства, разгледайте нашите бижута от естествени камъни и разберете на какво са способни други камъни.