Начало КОЛИЕТА

КОЛИЕТА

Нищо не може да свърже един outfit така добре, както колие Сваровски. Ние в crystal.bg ще Ви предложим голямо разнообразие - бижута за Вашето ежедневие, за специални поводи и сватби. Когато избирате подарък за жена, независимо от случая едно колие с кристали Сваровски би било чудесна изненада. Понякога се чудим с какво да изненадаме една млада дама, разгледайте и нашите предложения онлайн или бижута с перли. 

Филтри
61 product(s)
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»

        Колиета със специално значение, които са страхотни идеи за подарък на жена

        От широкия асортимент от бижута Swarovski, тези със специално значение е онази идея за подарък, с които просто не можете да сгрешите. Те добавят намек за изисканост към привлекателността на жената и подобряват цялостния й външен вид. Избирането на колие Сваровски, което резонира с нейната личност е най-прекрасния подарък за любим човек.

        Без съмнение жестът ще я накара да се почувства специална. Когато тя сияе и се хвали гордо с подаръка пред света, и Вие ще се почувствате доста специално. Виждате как един прост акт на подбиране на перфектния подарък за нея може да подсили силата на Вашата връзка или приятелство.

        Колиета и цвят на кожата и косата

        Жените, които имат светъл тон на кожата, сини или зелени очи, обикновено носят бижута от сребро или розово златно покритие. Също така с червени, лилави и сини кристали Сваровски стоят красиво на тях. Позлатените бижута с естествени камъни в топли цветове подхождат на хора с тен.

        Как да изберем колие Swarovski според възрастта на жената

        Чувствайте се свободни да експериментирате, докато избирате подарък за млада дама. Правилният избор ще бъдат ярките бижута, изработени от съвременни дизайнери. Опитайте да мислите за бижута, които са концептуални и смислени. 
        Докато избирате колиета Сваровски за млади жени, може да рискувате и да закупите големи или ярки модели.
        Ако подаръкът е предназначен за жени над 40-годишна възраст, тогава трябва да изберете или класически бижута (например перлена огърлица), или изящни, скъпи дизайни, ако вашият бюджет може да си го позволи. На тази възраст жените често обичат да носят комплекти и бижута с естествени камъни.

        Подарък, мкойто отразява Личния стил

        Докато подготвяте подарък, е необходимо да вземете предвид стила на жената. Трябва да се запознаете с това какви бижута тя избира, докато създава визия, и коя никога не носи. Ако тя обикновено носи делови костюми и предимно избира бледи цветове, тогава екстравагантните бижута няма да са чудесен подарък. Помислете дали да изберете малки, класическо колие. 
        Ако една жена предпочита да носи етнически стил, тогава тя ще се зарадва на всякакви бижута в стил бохо. Опитайте да съчетаете бижутата с нейната лична цветова палитра. Ако една жена харесва цветни тоалети, тогава можете да й изберете парче ярко бижу, което да допълни някоя от визиите й.
         

        ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПОВОДА

        Преди да започнете да пазарувате колиета за нея, първото нещо, което трябва да имате предвид, е поводът.

        Купувате ли огърлица като подарък за юбилей? Рожден ден ли е? Или просто търсите да й дадете малък подарък, за да покажете колко Ви е грижа?

        Поводът за подаръка вероятно ще Ви насочи колко планирате да похарчите, а също и какъв тип колиета гледате.

        Например, ако празнувате специален повод, тогава по-скъпото колие може да е добър избор. Колието ще се превърне в траен спомен за специалното събитие.

        Но ако просто търсите подарък, който казва, че Ви е грижа, нещо, което тя може да носи всеки ден, може да е по-добър избор. Не подценявайте никой подарък обаче. Ако се замислите да изберете правилното колие за нея, тя винаги ще помни момента, независимо колко символичен подаръкът е.

        За да Ви помогнем да се ориентирате в процеса на избор на този перфектен подарък, ето нашата подбрана селекция от модели със специално значение за тази специална жена във Вашия живот:

        Колиета с дърво на живота

        Семпъл, но елегантен дизайн. Дървото на живота има различни значения в различните култури. На него се гледа като на символ на безсмъртието и талисман за късмет. Дървото на живота също се разглежда от мнозина като източник на вдъхновение и надежда, които помага да преминете през трудностите. Ако искате подаръкът Ви да показва колко много Ви е грижа за благополучието на Вашите любими хора, това са колиетата със специално значение, които да изберете.

        Колиета Сърца

        Повечето от нас не казват достатъчно на специалните хора в живота ни, колко много означават за нас. Това трябва да се промени. Няма как да казвате „Обичам те“ на някого твърде много пъти. Добре е да го правите при всяка възможност, която имате.

        Какъв по-добър начин от божи сърце, което символизира това. Тези колиета Сваровски са чудесна идея за подарък, ако сте човек, който има проблеми с изразяването на чувствата си. Това е класиката, която почти всяка жена би искала да се сложи на врата си, особено ако идва като подарък от партньораи. Защото тогава става много по-ценно. А символиката им не се нуждае и от много декодиране... Всеки знае, че колиета сърца символизират любов, обич и обожание. Когато две сърца се преплитат, това придобива съвсем различно значение. Това е подарък изразяващ Вашата любов и непоколебима обвързаност към специален човек.

        Колиета безкрайност

        Това е едно от най-добрите модели със специално значение, което можете да изберете, за да засилите ангажимента си към нея и изразите безусловната любов във Вашата връзка.

        Висулка котва

        Колие Сваровски котва символизират сила, сигурност, стабилност. Това е начинът ви да й кажете, че тя е котвата, която държи живота Ви стабилен през бурните периоди. Освен това изглежда шикозно и се съчетава с всякаква визия.

        Колиета с ангел или ангелски крила

        Ангелите са символ на закрила, щастие, доброта и надежда. И така, бижу с ангелски крила може да бъде предвестник на надеждата и щастието във връзката Ви. Освен това предлага на любимата Ви обещанието за хармония, привързаност и защита. Тези колиета Сваровски не са просто бижута, те са вашето обещание винаги да я цените, да я защитавате и да се грижите за нея.

        Висулка от естествеи камъни

        Ако вашата любима вярва в силата на астрологията, накитите от естетсвени камъни са специален подарък. Считани за талисмани за късмет, те са символи за здраве и късмет - две неща, които всеки обичащ човек би пожелал за своята любима.

        Направете малко проучване и намерете нейния рожден камък. Например, ако тя се роди през февруари, нейният рожден камък ще бъде аметист, който изобразява сила и смелост. И ако тя се роди през декември, трябва да потърсите тюркоазени колиета, които символизират късмета и приятелството. 

        Намирането на специален подарък за жена или любимата не е лесно. Това е много повече от просто бързане към магазина в последния момент и вземане на нещо със солидна цена. Подаръкът трябва да отразява Вашата любов и обожание към нея и тези колиета с естествени камъни правят точно това.