Количка

0 артикула
Начало ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ Гривна от естествен обсидиан, бяла раковина и червен цинобър
 

 

Гривна от естествен обсидиан, бяла раковина и червен цинобър

Цена: 42.00лв.
  • Код:
    32607710117

Обсидиан от векове се използва за изработка на амулети. Има силни защитни свойства и дава ясен поглед върху проблемитр, като успешно ни помага да опознаем себе си. Служи за енергийно зареждане на тялото. Влияе положително върху стомашно- чревния тракт, а също стимулира и работата на бъбреците, стабилизира кръвното налягане и укрепва имунната защита.

Подходящ за зодиите – Дева, Везни, Стрелец

Червеното топче слон в средата е цинобър.

Цинобърът чувства и разбира всички човешки проблеми и ви учи как по-леко да ги преодолеете, как да се държите с цел да се избегнат проблемите. В действителност, Цинобърът може да промени характера на човека и учи не да оцелее, а да живее, да се забавлява и да усвоява житейски уроци.
Знаци от зодиака: Астролозите съветват да се носят бижута от червен Цинобър, почти от всички зодии с изключение на Скорпиона, а за Телците е просто задължителен.
Носете гривна с цинобър в трудни ситуации.

Цинобърът е талисман на бизнесмени, финансисти, хора, склонни да драматизират ситуацията, и тези, които многократно повтарят една и съща грешка. Той може да се използва рядко и с повишено внимание.

Слонът, като символ носи на притежателя си стабилност и щастие

  • Поръчай за 60.00лв. + Купете Гривна от естествен обсидиан, бяла раковина и червен цинобър или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 60.00лв. + Купете Гривна от естествен обсидиан, бяла раковина и червен цинобър или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Марка:
Обиколка на гривната:
Съжаляваме, продукта е изчерпан

Гривната е изработена с естествен обсидиан и цинобър. 

Големина на топчетата 12мм., червеният цинобър-слон 16мм