Модерните цветове за пролет 2014 и бижутата

Този сезон модните тенденциите за цветовете за бижута са наистина забележителни! Има чудесен баланс между меките цветове, пастелни тонове и ярките цветове, които носят много енергия. А между тези 2 крайности, като мост се използват неутралните цветове. По този начин те се комбинират много добре и Ви позволяват да изразите своята индивидуалност.

 

 

Представяме Ви най-актуалната палитра при бижутата. Изборът е Ваш и ще отрази Вашата стил и характер.

 

-Placid blue или така наречения спокойно син цвят. Прекрасен е! Погледнете нежните му нюанси в природата - море, небе. Използвайте го този сезон по-нетрадиционно, като неутрален цвят и основа за всички останали цветове. Изберете го заради чистотата и спокойствието, което излъчва и защото чудесно се съчетава с всеки друг цвят от спектъра. Бижутата в този цвят са универсални и много нежни.

 

-Violet Tulip Виолетовият цвят носи нотка носталгия или можем да го наречем винтидж нюанс. Стои много добре самостоятелно, но и чудесно се комбинира с останалите цветове от пролетната палитра. Виолетовите бижута ще Ви предадат женствен и романтична осанка.

 

-Hemlock Пастелно зеления /канадска ела/е неутрален цвят и добра основа за останалите цветове. Напомня за пролетта, природата, листата. Чудесен е за орнаменти, тъй като е подходящ за акцент към много други цветове. Аксесоари в този цвят ще освежат Вашата визия.

 

-Sand Пясъчния цвят излъчва топлина. Той е неутрален, плажен и носи усещане за пролет и лято. Чрез него усещаме топлината от загратия от  слънцето пясък. Чудесен е за комбиниране. Ще се чувствате много комфортно през топлите месеци носейки този цвят. Кристалите в пясъчен цвят проблясват дискретно и изглеждат много стилно.

 

-Paloma Сивото е кралицата на неутралните тонове и в същото време носи една мекота. Прекрасно е, че въпреки своята неутралност спокойно може да се носи самостоятелно. А бижутата в сиво са подходящи за всяка възраст и всеки повод.

 

-Cayenne Искрящо червено- това е големият избор. Носи толкова много енергия! Тук започнахме да добавяме ярките тонове към селекцията. Така ще балансираме неутралните и светли тонове и ще направим по-интересно комбинирането им. Избирайки бижу в този цвят ще изразите своята смелост и ярка индивидуалност.

 

-Freesia – цвят Фрезия е тропически цвят той е наситен и носи топлина и светлина. Вдъхновен от цветята, той е топъл и енергичен.  Бижутата в цвят фрезия са, като слънчев лъч, който огрява цялата визия.

 

-Celosiaorange Оранжевото е много спонтанен и оптимистичен цвят. Но този сезон е модерно не онова ярко изкуственооранжево, а изтънчено оранжево, което се среща в прородата. Според психолозите оранжеви бижута избират динамичните хора, които обичат предизвикателствата и пътешествията.

 

-Radiant Orchid Искряща орхидея е наречен цветът на 2014 година. Носи искрица драма и усещане за качество с което се свързва. Бижутата в цвят лъчиста орхидея грабват погледа и провокират въображението. Ще подчертаят Вашата креативност и оригиналност, толкова ценни в днешното общество.

 

-Dazzling blue Искрящото синьо е много по-интересно от едно обикновено морско синьо. Притежава  забележителен блясък и е цветовата противоположност на спокойносто синьото от тази палитра. Носи вълнение и силни усещания. Доказателство, че освен успокоително и нежно синьото може да бъде заредено с енергия. Бижутата в кралско синьо притежават омагьосваща енергия!