Начало АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ

Модни аксесоари и бижута.Колиета, гривни, обици и пръстени. Модните аксесоари са декоаративни елементи, които допълват тоалета на човек.Те имат способността да изразяват допълнително идентичността и личността на индивида. Аксесоарите се предлагат в различни форми, размери, нюанси и др.  Това може да са красиво изработени брошки, бутонели за риза, ключодържатели, химикали Swarovski, кристало за кола и всякакви комплекти. Качествените аксесоари са чудесен подарък и са индикатор за социален статус. 

Твърди се, че хората гледат аксесоарите Ви и след това ви преценяват през първите 3 секунди, когато ги срещате - ако толкова време имате, за да направите добро впечатление, има достатъчно основание да работите усилено върху аксесоарите си за това благоприятно впечатление, което искате.

Филтри
30 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Защо избираме, подаряваме и носим аксесоари?

    Модните аксесоари са парчета, които, въпреки че могат да изпълняват практически функции, са избрани да допълнят останалата част от облеклото - финалните щрихи. Аксесоарът ви позволява да добавите нова енергия към стара визия.

    Добавянето на аксесар е свързано с баланса, а подходящите аксесоари могат да направят дори най-елементарното облекло да изглежда бляскаво.

    Как да изберем аксесоар?

    1. Изберете аксесоар за подпис . Ако се чувствате объркани от множеството опциите за аксесоари, изберете само един, който Ви кара да се чувствате чудесно и който можете да носите с множество тоалети. Когато сте готови да добавите още аксесоари, създайте баланс, като изберете един, който да доминира във външния Ви вид по отношение на размер или цвят, след което сложете по-фини аксесоари.

    2. Помислете за цветовете и шарките . Аксесоарите са чудесен начин да добавите цвят към един по-семпъл тоалет.

    3. Използвайте аксесоари, за да преобразите облеклото . Аксесоарите са лесен начин да използвате тоалет от офиса на вечеря с приятели. 

    4. Не е необходимо аксесоарите Ви да съвпадат. Бъдете смели! Съответстващите аксесоари могат да се възприемат като по-консервативни от модните. 

    5. Определете приоритетите си: или ярки дрехи, или привличащи вниманиието аксесоари.