Вижте всички статии

Какви цветове се съчетават със среброто? Как да носим сребърни бижута?

Какви цветове се съчетават със среброто? Как да носим сребърни бижута?

Какви цветове се съчетават със сребърни бижута?

Това е важен въпрос, на който хората не винаги са съвсем сигурни как да отговорят. Защо изобщо трябва да избираме цвят, който да „пасва“, със сигурност простотата и ежедневният вид на среброто улеснява носенето с каквото и да било - но това не е непременно вярно. Това се свежда до въпрос на вкус и личен стил - всичко това ще обсъдим тук, за да разделим как и с какво носим сребърните си бижута.

Какъв цвят се съчетава със среброто?

Среброто обикновено се комбинира най-добре с черното, но може да изглежда невероятно и с бяло и сиво. Официално това се счита за нюанси, а не за цветове. Тези нюанси контрастират добре със среброто, което ни кара да забележим присъствието му, тъй като то не е погълнато от цвета. С черно можете да носите всяко сребърно бижу и то ще изглежда страхотно, блестящо ярко на фона на тъмния плат. Със сиво и бяло също е подходящо – сребърни бижута подчертават наистина добре тоалета, придавайки уау ефект на облеклото Ви. 

 Среброто стои красиво с тъмносиньо или кралско синьо - тези дълбоки, знойни цветове създават зашеметяващо удобен фон, с който среброто да се хармонизира, това важи и за топлите лилави или бордо / бургундски цветове. Всички те също се оказват зимни цветове, което е интересно, тъй като среброто, представлява искрящият ефект на зимното време и празненства. Перфектен тоалет за хладна зимна вечер ще бъде кралско синя рокля, допълнена със сребърно колие.


Най-подходящите цветове, които допълват среброто, са:

  • Черен
  • Тъмно синьо / кралско синьо
  • Бяло / Кремаво
  • Бургундско червено

Дизайн и стилове

Ако роклята е ангажираща вниманието, т.е. има шарки или форми, тогава е по-добре да се придържаме към по-късо, с по-малко детайли колие, което допълва тоалета, но няма да се натрапва. Като се има предвид, че е най-добре да избягвате носенето на разноцветни дрехи със сребро, тъй като те не го допълват, всъщност точно обратното, те го поглъщат. За обикновена / основна рокля, т.е. незначителен детайл или цвят, тогава вероятно е по-добре да носите дълго колие с повече детайли - това ще допълни облеклото, без да заглушава изискания стил на облеклото .

Как да носите сребро през лятото

Бялото е колкото летен цвят, толкова и зимен цвят, така че можете да носите бяло със сребърни бижута през цялата година. 

Това, което трябва да знаем сега, е какъв цвят не се съчетава със среброто:

  • Стойте далеч от пастелни цветове като люляк, светли зелени и пастообразни розови цветове. Среброто не се свързва добре с тях и има тенденция да губи видимостта си в облак от бледи цветове.
  • Понякога, ако цветът е прекалено ярък, той също може да се сблъска, така че се опитайте да стоите далеч от носенето на електрикови зелени и жълти цветове, те просто изяждат среброто, така че едва ли го виждате.
  • По-хладните тонове, които изглеждат страхотно със сребърни бижута, са цветове като нежна праскова, ледено розово или ванилия жълто - нюанс на цвета, който се намира между „пастелни“ и „ярки“.

Когато носите сребърни бижута, просто бъдете себе си.

Най-важното във всичко това е, че трябва да Ви е удобно. Ако все още не сте уверени във своя стил, използвайте нашите съвети и не забравяйте никога да не прекалявате - просто се уверете, че носите правилните цветове, които допълват вашите сребърни бижута и правилните сребърни бижута, които допълват Вашето облекло.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари