Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Какви цветове се съчетават със среброто? Как да носим сребърни бижута?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Какви цветове се съчетават със сребърни бижута?

Това е важен въпрос, на който хората не винаги са съвсем сигурни как да отговорят. Защо изобщо трябва да избираме цвят, който да „пасва“, със сигурност простотата и ежедневният вид на среброто улеснява носенето с каквото и да било - но това не е непременно вярно. Това се свежда до въпрос на вкус и личен стил - всичко това ще обсъдим тук, за да разделим как и с какво носим сребърните си бижута.

Какъв цвят се съчетава със среброто?

Среброто обикновено се комбинира най-добре с черното, но може да изглежда невероятно и с бяло и сиво. Официално това се счита за нюанси, а не за цветове. Тези нюанси контрастират добре със среброто, което ни кара да забележим присъствието му, тъй като то не е погълнато от цвета. С черно можете да носите всяко сребърно бижу и то ще изглежда страхотно, блестящо ярко на фона на тъмния плат. Със сиво и бяло също е подходящо – сребърни бижута подчертават наистина добре тоалета, придавайки уау ефект на облеклото Ви. 

 Среброто стои красиво с тъмносиньо или кралско синьо - тези дълбоки, знойни цветове създават зашеметяващо удобен фон, с който среброто да се хармонизира, това важи и за топлите лилави или бордо / бургундски цветове. Всички те също се оказват зимни цветове, което е интересно, тъй като среброто, представлява искрящият ефект на зимното време и празненства. Перфектен тоалет за хладна зимна вечер ще бъде кралско синя рокля, допълнена със сребърно колие.


Най-подходящите цветове, които допълват среброто, са:

  • Черен
  • Тъмно синьо / кралско синьо
  • Бяло / Кремаво
  • Бургундско червено

Дизайн и стилове

Ако роклята е ангажираща вниманието, т.е. има шарки или форми, тогава е по-добре да се придържаме към по-късо, с по-малко детайли колие, което допълва тоалета, но няма да се натрапва. Като се има предвид, че е най-добре да избягвате носенето на разноцветни дрехи със сребро, тъй като те не го допълват, всъщност точно обратното, те го поглъщат. За обикновена / основна рокля, т.е. незначителен детайл или цвят, тогава вероятно е по-добре да носите дълго колие с повече детайли - това ще допълни облеклото, без да заглушава изискания стил на облеклото .

Как да носите сребро през лятото

Бялото е колкото летен цвят, толкова и зимен цвят, така че можете да носите бяло със сребърни бижута през цялата година. 

Това, което трябва да знаем сега, е какъв цвят не се съчетава със среброто:

  • Стойте далеч от пастелни цветове като люляк, светли зелени и пастообразни розови цветове. Среброто не се свързва добре с тях и има тенденция да губи видимостта си в облак от бледи цветове.
  • Понякога, ако цветът е прекалено ярък, той също може да се сблъска, така че се опитайте да стоите далеч от носенето на електрикови зелени и жълти цветове, те просто изяждат среброто, така че едва ли го виждате.
  • По-хладните тонове, които изглеждат страхотно със сребърни бижута, са цветове като нежна праскова, ледено розово или ванилия жълто - нюанс на цвета, който се намира между „пастелни“ и „ярки“.

Когато носите сребърни бижута, просто бъдете себе си.

Най-важното във всичко това е, че трябва да Ви е удобно. Ако все още не сте уверени във своя стил, използвайте нашите съвети и не забравяйте никога да не прекалявате - просто се уверете, че носите правилните цветове, които допълват вашите сребърни бижута и правилните сребърни бижута, които допълват Вашето облекло.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари