Начало КОЛИЕТА Колие с перла Pearl Love

Колие с перла Pearl Love

Цена: 56.00лв.
  • Код:
    32848335240

Стилно колие с перла изящно съчетаващо нежното излъчване на перлите и празничния блясък на кристалите Сваровски. Изискан накит излъчващ женственост и елегантност. Подарък, който би накарал всяка дама да се чувства обичана и специална.

Металната част на това колие с перла е изработена от ювелирна сплав със сребро.

Истинските перли са едни от най-желаните скъпоценни камъни в света. Елегантни, излъчващи нежност и спокойствие и красиви. А някои хора гледат на перлите като на малко отражение на луната поради вродения блясък и подводната мистика.

Японците вярвали, че перлите се образуват, когато нимфи, русалки и други митични същества плачат и сълзите им се превръщат в перли.

Персите вярвали, че дъгите са отговорни за създаването на перли и че гръмотевиците и мълниите формират техните несъвършенства.

Индусите вярват, че перлите могат да намалят кармата и да направят Вашите отношения силни.

Междувременно Коранът казва, че Раят е пълен с безценни бисери, докато гърците рекламирали перлите като символ на честност и почтеност.

Друг интересен мит, в който някои хора вярват, е, че когато Бог изгони Адам и Ева от Едемската градина, те заплакали и сълзите им се превърнали в бисери. Смята се също, че сълзите на Ева се оказали бели перли, докато сълзите на Адам се превърнали в черни перли.

Перлите се нареждат сред най-популярните скъпоценни камъни в света. С хармоничната си излъчваща спокойствие красота, те перфектно допълват по-ярките скъпоценни камъни. И все пак те притежават елегантност, която може да блести сама. Разбира се, техният отличителен външен вид и водният произход са вдъхновявали перлената символика и знание от векове.

Можете ли да кажете поезия сред природата? Перлената символика обхваща векове и култури. Пълни с красота и неповторим блясък, перлени колиета, обеци или гривни са отлично допълнение към всяка колекция бижута.

Дължина на синджира 45 см. 

Размер на висулката 3.4*2.2см

Разгледай бижута от естествени перли тук

Проверете регистрацията

 

  • Цвят на метала:
    Бял
Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани