Обеци Iris

Цена: 88.00лв.
  • Код:
    32565031998

Елегантност, която пристига в цветна форма! Моделът на тези великолепни сребърни обеци напомня на нежни сини капчици роса или може би морска вода.  Всяка от тях има блестящи камъни от естествен лапис лазули, готови да внесат искряща свежа морска нотка към всяко облекло.

Лапис Лазули е мощен кристал за активиране на висшия ум и повишаване на интелектуалните способности. Той стимулира желанието за знание, истина и разбиране и подпомага процеса на учене. Отличен е за подобряване на паметта. Лаписът е отличен камък за ръководители, журналисти и психолози, стимулиращ мъдростта и добрата преценка в практическия свят. Той подпомага интелектуалния анализ на археолозите и историците, решаването на проблеми за адвокатите и създава нови идеи за изобретатели и писатели.

Той се слави и като Камък на истината, Лапис насърчава честността на духа и в изговорената и писмена дума. Носете го за всички форми на дълбока комуникация. Освен това е камък на приятелството и носи хармония във взаимоотношенията.  

Лапис Лазули е кристал на истината във всички аспекти. Той разкрива вътрешната истина и насърчава самосъзнанието и приемането на това знание. Той осигурява облекчение на нещата, които може да са били потиснати, и им позволява да изплуват на повърхността, като помага да се намали неприятността или потиснатият гняв и дава възможност за самоизразяване, без да се сдържа или компрометира.

Искрящи с нежно проблясващи на слънцето топчета лапис лазули, този пленителен чифт обеци е идеален за лятото. М

еталната част е от висококачествена бижутерийна сплав със сребро.

Големина на обеците 6.5х0.8 см

Всички бижута са с висококачествени Австрийски кристали и са опаковани в подаръчна кутийка със сертификат.

  • Цвят на метала:
    Бял
Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани