Начало ПРЪСТЕНИ Пръстен Transformation

Пръстен Transformation

Цена: 22.00лв.
  • Код:
    32357762720

Изящно бижу с ослепителни кристали Сваровски. Една интерпретация на благодата и красотата на пеперудата в полет. Този пленителен пръстен нежно ще обгърне пръста, подчертавайки грацията на дамската ръка. Металната част е изработена от ювелирна сплав с бяло златно покритие.

Трансформацията или преобразяването на живота ви включва излизане отвъд начина, по който живеете, съвместно създаване на по-добър живот за себе си и промяна на начина ви на живот. Можете да направите това, като използвате своите мисли, визуализация, думи, вяра, действия или комбинация от тях.

Много хора искат да променят някои аспекти от живота си. Други предпочитат да трансформират живота си, като правят значителни, трайни промени. Преобразяването на живота ви включва излизане отвъд начина, по който живеете и мислите, създаване на по-добър живот за Вас и промяна на начина ви на живот. Преобразяването на живота ви може да бъде предизвикателство, но е вълнуващо и най-вече възнаграждаващо. Ако искате много по-добър живот с повече от нещата, които наистина цените желаете, предприемете някои действия още днес, за да постигнете целта си.

Нека този пръстен Ви напомня, че желаният жовот от Вас е постижим, но изисква осъзнатост и действие!

Големина на пръстена: 2.6x1.8см Размерът се регулира

Проверете регистрацията

  • Цвят на метала:
    Бял
Съжаляваме, продукта е изчерпан
Добави в желани