Начало КОЛИЕТА Колие Color Beam

Колие Color Beam

Цена: 40.00лв.
  • Код:
    211010213300

Модерно колие, инкрустирано с цветни висококачествени Австрийски кристали. Металната част е от висококачествена бижутерийна сплав /не съдържа никел/.

Това колие е интересна и съвременна интерпретация на дъгата.

Какво символизират дъгите?

1. Надежда

Дъгата е най-често известна като символ на надеждата. Дъгите често се появяват след гръмотевична буря или когато всичко изглежда най-тъмно, за да разпространи светлина и в крайна сметка надежда.

2. Обещание

Дъгата може да символизира и обещание, което произтича от Библията. След потопа Ной е посрещнат от дъга, блестяща над океана . Казва се, че дъгата е символ на Бог, който казва, че няма да има повече наводнения, че това е знак за нов ден и обещание за по-добро бъдеще.

3. Късмет

Появата на дъга се смята от мнозина за знак за късмет. Това често води обратно до келтската / ирландската митология, при което появата на дъга би била индикатор за съкровище при другата под формата на гърне със злато.

6. Равенство

Счита се, че обединяването на цветовете на дъгата символизира равенството. Това е така, защото дъгата приема всички видими цветове на светлината и ги комбинира в един единен символ, за да демонстрира общност и равенство. Тази символика се използва през последните години, за да представи много различни движения за промяна.

Други групи използват дъгата като символ, защото показва, че всички цветове на дъгата са различни, но уникални по свой собствен начин и се комбинират, за да създадат едно великолепно цяло. Следователно това е мощен символ за демонстриране на многообразие и равенство.

Дължина на синджирчето 37+5,5 см. Големина на висулката на колието 4,4x2,4см

 

  • Цвят на метала:
    Бял
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.